Famili

[VIDEO] Inilah Rahsia Untuk Anak-Anak Anda Kekal Fokus Dan Bertenaga.

25
SHARES

“Melentur buluh, biarlah dari rebungnya.” Kanak-kanak merupakan aset terpenting dalam menentukan masa depan negara. Ibu bapa memainkan peranan utama dalam membentuk jati diri mereka.

Sebagai ibu bapa yang inginkan terbaik untuk anak-anak, anda boleh melakukan seperti ibu bapa di dalam video ini.

Rupa-rupanya kanak-kanak yang bertenaga dalam video ini ada rahsia mereka sendiri.

Ini rahsia untuk tenaga anak-anak

MILO UHT adalah minuman malt coklat yang digemari oleh kanak-kanak. Ia mengandungi kebaikan barli malt, susu, koko, vitamin dan mineral. Paling best, apabila dipadankan dengan pemakanan yang seimbang ia dapat membantu anak-anak lebih fokus dalam melakukan aktiviti harian mereka di sekolah.

 

 

Tambahan lagi, sekolah kini telah dibuka kembali dan murid-murid hanya dibenarkan berehat dengan bekal yang dibawa dari rumah masing-masing. Jangan lupa bekalkan anak-anak anda dengan MILO UHT.

Dengan MILO UHT, anda tidak perlu khuatir tentang anak-anak tidak mendapat tenaga dan khasiat yang penting.

Menangi akaun simpanan bernilai RM10,000 setiap minggu dengan MILO UHT

Milo UHT menganjurkan peraduan “Cari MILO & Menang” bermula 6 Julai 2020 sehingga 31 Ogos 2020. Berikut adalah cara penyertaan peraduan tersebut. 

  1. Beli sebarang produk minuman pek MILO UHT yang bernilai RM4 dan ke atas dalam 1 resit bercetak asal sebagai bukti pembelian.
  2.  Cari semua perkataan MILO dalam gambar silangkata yang ditunjukkan pada borang penyertaan dan tuliskan jawapan yang betul.
  3.  Setiap bukti pembelian hanya layak untuk 1 penyertaan sama ada melalui pos, atau WhatsApp sahaja.
  4. Hantar penyertaan anda melalui salah satu cara berikut.

Melalui pos

Lengkapkan borang penyertaan, sertakan resit bercetak asal dalam satu sampul surat, lekatkan setem yang mencukupi dan hantarkan ke alamat di bawah. 

PERADUAN CARI MILO & MENANG Nestlé Products Sdn. Bhd.  Peti Surat 8812,Pejabat Pos Kelana Jaya, 46798 Petaling Jaya,Selangor Darul Ehsan, Malaysia 

ATAU 

Melalui Aplikasi WhatsApp

Tuliskan nama penuh, nombor kad pengenalan dan jawapan betul pada resit bercetak asal. Jika anda berusia 18 tahun ke bawah, sertakan nama ibu bapa atau penjaga dan nombor kad pengenalan di resit asal. Ambil gambar resit yang lengkap dan jelas kemudian WhatsApp ke 011-58731183.

Untuk maklumat lanjut mengenai peraduan ini boleh klik di SINI. Selamat mencuba dan semoga berjaya!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×