Famili

[Video] Ini Sebab Kenapa Orang Malaysia Suka Pergi Event Ramai Orang..Setujukah Anda?

0
reads

Sebenarnya, ramai antara kita yang suka meluangkan masa untuk berada di tempat yang ada banyak orang seperti majlis pelancaran, konsert, ceramah dan lain-lain.

Ini kerana, ada yang menganggap aktiviti ini seperti terapi. Melihat gelagat orang di sekeliling kita akan dapat memberikan ketenangan dan dalam masa yang sama ianya menjadi sumber cetusan idea kepada golongan kreatif.

Jadi, kami nak kongsikan antara sebab lain kenapa ada antara kita suka pergi ke event yang ramai orang. Lihat video di bawah ni untuk kepastian.

Ha! Jadi bagaimana rangkuman dalam video tadi? Ada yang sama ke dengan gelagat pasangan tadi tu? Kalau ada jangan risau sebab itu terapi buat anda. Macam admin suka untuk pergi ke shopping mall untuk window shopping sebagai terapi.

Jika ada antara anda yang belum ada rancangan untuk keluar pada hujung minggu ni, kami cadangkan anda pergi dan memeriahkan Festival Gegaria yang akan berlangsungkan di Pusat Pameran & Konvensyen Matrade, Kuala Lumpur pada 31 Mac 2018 ini!

Banyak aktiviti yang boleh anda lakukan bersama keluarga di sana nanti, antaranya bermain permainan tradisional, sembang komuniti bersama selebriti tanah air. Jangan lupa juga untuk rasai keenakkan makanan di food truck dan alami kehangatan Konsert Gegaria.

Jadi untuk keterangan lanjut, anda boleh follow dan #GoGegaria di Facebook serta Instagram mereka. Tak lupa untuk orang-orang Seremban dan Sungai Petani nantikan Gegaria pada:

7 April 2018 | Dataran Centrio Seremban 2, Seremban, Negeri Sembilan

15 April 2018 | Amanjaya Mall, Sg. Petani, Kedah

Sebelum ni kami telah gegarkan lokasi Bualatan Amanjaya, Meru Ipoh. Nak dijadikan cerita memang hangat sambutan dari orang-orang Ipoh, boleh tengok gambar di galeri di bawah ni.

Yang Popular

To Top