Hebahan

Tonton Siaran Langsung OHMYDIN! & Anda Mungkin Menang Ganjaran Bernilai Sehingga RM6.3 Juta!

1.4K
SHARES

Bila sebut MYDIN mesti orang terus ingat harga borong. Dari kecil sampailah sekarang, MYDIN merupakan pilihan utama bila anda nak membeli barang keperluan rumah.

Tak jemu memberikan yang terbaik untuk pelanggan mereka, MYDIN akan bersiaran secara langsung di TV3 dan paling menarik mereka akan memberikan pelbagai tawaran dan ganjaran yang menarik untuk anda.

Jom baca dengan lebih lanjut!

Tonton siaran langsung OHMYDIN! & beli-belah secara online serendah 63 sen

Bukan sikit tawaran dan ganjaran yang bakal MYDIN berikan melalui kempen OHMYDIN! tau. Jarang-jarang program siaran langsung nak beri tawaran sebesar ini untuk penontonnya.

Rakyat Malaysia dijanjikan sehingga RM6.3 juta tawaran dan ganjaran yang menarik dari pelbagai jenama dan produk. Anda mesti tak akan terfikir pun yang produk itu akan terlibat kerana ianya memang tak masuk akal langsung!

Dapatkan baucar membeli-belah MYDIN dengan harga rendah & menang sebuah kereta!

Selain itu, MYDIN juga akan menawarkan e-baucar bernilai RM100 dengan harga RM90. Manakala e-baucar RM50, anda boleh dapatkan dengan harga RM47.50. Terdapat juga e-baucar bernilai lebih RM10 ribu yang boleh anda gunakan untuk menebus harga promosi barangan berbeza setiap minggu.

Paling menarik, anda juga berpeluang untuk memenangi hadiah utama iaitu sebuah Perodua Myvi.

Persembahan artis, cooking show bersama chef terkenal & game menanti anda

Bagi memeriahkan lagi suasana, siaran langsung OHMYDIN! juga akan menampilkan persembahan daripada artis-artis terkenal tanah air. Antaranya ialah Siti Nordiana, Hazama, Elly Mazlein, Issey  dan ramai lagi!

Selain itu, ada juga jenama-jenama terkenal yang akan terlibat. Anda boleh rujuk poster di bawah.

Bila OHMYDIN! akan berlangsung? Tak sabar nak beli barang keperluan rumah!

Siaran langsung OHMYDIN! akan berlangsung pada 20 Ogos 2020 jam 2 petang di saluran TV3! 20 Ogos dipilih sebagai hari pertama kempen kerana bersesuaian dengan simbolik Awal Muharam iaitu penghijrahan.

Oleh itu, MYDIN ingin mengambil peluang ini untuk mencuba pendekatan yang baru dalam masa yang sama, menerapkan elemen kesederhanaan.

Kempen ini juga bertujuan membantu meringankan beban rakyat Malaysia ketika krisis ekonomi akibat Covid-19. Dengan berbuat demikian, ia bukan saja dapat membantu rakyat malahan dapat membantu ekonomi peniaga dengan berkolaborasi bersama pembekal-pembekal tempatan.

Tawaran ini akan dijalankan di semua cawangan MYDIN!

Tak terhad kepada beberapa pilihan, tawaran ini juga akan dijalankan di semua platform MYDIN. Ini termasuklah MYDIN Online, MYDIN Express dan [email protected]!

Jadi, anda boleh pilih mana-mana platform di atas untuk membeli-belah dengan baucar yang anda dapat tu nanti ya. Yang penting, jangan lepaskan peluang menarik ini dan tonton siaran langsung OHMYDIN!

Untuk maklumat lanjut, anda boleh klik di SINI.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×