Famili

Memang Gerun Tengok Lakonan Ma Dong-Seok Dalam Filem Dunia Aksi, Hebat!

2
SHARES
TONTON MA DONG SEOK

Bagi anda penggemar filem aksi, jangan lepaskan peluang untuk tonton Ma Dong Seok yang merupakan pelakon bintang Korea popular dan digemari ramai.

Antara filem bakal disajikan di TONTON pada bulan Julai ini adalah The Outlaws, The Gangster, The Cop, The Devil dan banyak lagi. Wah! Ruginya kalau tak langgan.

TONTON MA DONG SEOK, BINTANG FILEM DUNIA AKSI

TONTON MA DONG SEOK

Karisma Ma Dong-Seok telah membuktikan dirinya sebagai seorang bintang filem dunia aksi yang hebat. Beliau memainkan peranan yang menegangkan dalam filem seperti “The Outlaws,” di mana beliau menghadapi kumpulan penjahat yang berbahaya.

Watak sebagai seorang gangster dalam filem The Gangster, The Cop, The Devil, berjaya beliau hadapi dengan penuh keyakinan dan cabaran.

Jangan lupa juga untuk menyaksikan beliau dalam filem Ordinary People. Watak sebagai seorang cikgu pendidikan jasmani yang terlibat dalam kes penyiasatan kehilangan penduduk setempat.

Kalau nak tengok semua filem aksi dan reaksi luar biasa lakonon Ma Dong-Seok ini pada bulan Julai, jangan lupa untuk melanggan TONTON serendah RM 9.90 sahaja.

Jadi, jadikan bulan Julai ini sebagai kesempatan untuk menyaksikan pengaruh Ma Dong-Seok dalam industri filem. TONTON adalah platform terbaik untuk menikmati filem-filem beliau yang menakjubkan. Bersiaplah untuk mengalami gelora aksi dan emosi dengan aksi tiada henti yang menggetarkan jiwa.

Muat turun aplikasi Tonton atau layari tonton.com.my sekarang.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×