Sale

Tercari-Cari Smartphone Yang Berkualiti & Murah? Ini Antara Pelan Telco Yang Anda Boleh Cuba

Anda mesti tak tahu yang ada tiga cara mudah untuk anda grab smartphone Vivo V7 Plus pada harga serendah RM 1 sahaja.. Ini bukan propa tau tapi ini adalah rebat RM 1000 yang anda boleh nikmati secara instant bila anda join telco plan dari Maxis.

Dengan hanya RM 188 sebulan kini anda boleh nikmati data 60GB, unlimited call, text dan data anda boleh dikongsi dengan 4 line berbeza. Hebatkan? Menarik betul tawaran yang diberikan…

TAWARAN TERBAIK! JUMLAH DATA BESAR!

Lagi pun internet mainkan peranan besar dalam kegiatan harian contohnya macam penggunaan aplikasi Waze, Whatsapp, Facebook, Instagram dan pelbagai lagi. Memang padan sangat la kan dengan Vivo v7 Plus iaitu smartphone dengan android 7.1 bagi memudahkan proses mengakses data melalui tindakbalas antara sentuhan dan juga skrin.

PELBAGAI PILIHAN PLAN! PILIH IKUT KEPERLUAN!

Sebenarnya ada beberapa plan lain yang menarik daripada Maxis antaranya MaxisONE Plan 158, MaxisONE Plan 128 dan MaxisONE Plan 98. Setiap satu ada kelebihannya tau! Kalau anda nak tahu lebih lanjut boleh rujuk carta dibawah… 

 

Memang powerkan  plan yang ditawarkan. Kini sesiapa sahaja boleh pakai Vivo V7 Plus siap dengan dengan pakej internet. Tak payah la susah-susah nak beli smartphone lepas tu nak ambik pakej post paid berasingan. Ambil sekali je senang. Bukan sahaja jimat tapi urusan pembelian anda pun jadi lebih mudah.

BOLEH CUBA DIGI ATAU CELCOM JUGAK!

Selain tu, anda yang dah pakai line Digi atau Celcom jangan risau sebab Digi dan Celcom pun ada buat plan khas yang didatangkan bersama dengan  Smartphone Vivo V7 Plus. Nak tahu lebih lanjut anda boleh check it out link dekat bawah yang admin dah sediakan. Maklumat dekat situ lebih detail buat anda semua.

Setiap plan ada kelebihannya cuma anda kena make sure plan yang anda pilih tu memang tepat dan bersesuaian dengan keperluan anda. Jangan terburu-buru tapi cuba survey terlebih dahulu.

Jadi apa lagi yang anda tunggu? Inilah masanya anda boleh dapatkan smartphone Vivo v7 Plus dengan rebat serta-merta dengan telco plan pilihan anda. Kalau nak info lebih lanjut boleh klik setiap link dibawah ye.

Yang Popular

To Top