Business

Tak Sangka! Sempena Hari Malaysia, Ada Promosi Gempak Oleh Panasonic. Harga Dengan Pakej Istimewa Pula Tu! Wow! Jangan Lepaskan Peluang Untuk Dapatkan Promosi Ini!

3.9K
SHARES

Televisyen di rumah dah mula buat hal? Nak beli baru tapi tak tahu yang macam mana? Jangan pening lagi. Admin ada berita hebat untuk kongsi dengan anda. Sempena Hari Malaysia pada 16 September 2017 ini, terdapat promosi oleh Panasonic selama 4 hari, bermula 14 September 2017 hingga 17 September 2017. Wow, bestnya!  

PROMOSI HEBAT DI PANASONIC?? PAKEJ ISTIMEWA BULAN SEPTEMBER INI!

Paling seronok pada bulan September ini adalah anda dapat meraikan Hari Malaysia bersama Panasonic! Ada pakej istimewa tau. Syoknya! Pasti anda tak sabar nak tahu pakej istimewa yang ada oleh Panasonic. Sini admin beritahu anda. 

Anda boleh mendapatkan 49″ Easy Smart 4K TV (TH-49EX400K) bersama-sama dengan Sound Bar (SC-HTB18EG-K) untuk harga pakej istimewa sebanyak RM2,499! Ish, ni yang rasa nak tukar televisyen kat rumah.  Promosi gempak habis!

Perghhh..dapat televisyen sekali dengan sound bar, memang seronok habislah. 4K pula tu, gambar mesti cantik gila. Nampak HD gitu. Rugi siapa yang tak nak ambil peluang ini. Paling best tentang promosi ini adalah 40% daripada harga asal RM4,358.  Yay!

Kena take note tarikh ini!  Promosi hanya selama 4 hari, bermula 14 September 2017 hingga 17 September 2017. Tertakluk pada terma dan syarat. Cepat! Promosi ini boleh didapati di Panasonic Authorized Dealer yang terpilih sahaja sementara stok masih ada. Lepas ni bolehlah tonton televisyen baru dengan keluarga. 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×