Kewangan

Sertai Keahlian beeTribe Dengan Hanya RM39 Setahun, Nikmati 1-For-1 Dari Lebih 100 Restoran Terpilih!

Sekarang beli apa pun kita prefer secara online kan? Sebab tu la honestbee apps jadi pilihan utama  lebih 1000 restoran dan 100 pasaraya yang menjual barangan runcit. Lebih best lagi sekarang kita dah boleh subscribe dan jadi ahli beeTribe…

Best ke jadi ahli beeTribe? Jimat banyak you all! Jadi kali ni, admin nak share cara untuk kita jadi ahli beeTribe dan nikmati penjimatan tahap maksima. Awesome kan?

Caranya Mudah! Daftar beeTribe Jom!

Caranya mudah sahaja, anda hanya perlu mendaftar  dengan beeTribe. Pastikan baca terma dan syaratnya dulu tau! Harga normal untuk anda subcribe sebagai beeTribe adalah RM 199 .

Istimewa untuk anda, sekarang honestbee hanya kenakan yuran tahunan keahlian sebanyak RM39! Ye RM 39 sahaja! Terhad untuk 500 subcribers pertama. Yang lain caj normal la ye.

Ada Lebih 100 Kedai Makan Dengan Tawaran Hebat!

Dengan bayaran tersebut, anda boleh menikmati penjimatan hebat bila berbelanja dengan honestbee dan di 100 buah kedai makan terpilih seperti Fish & Co,  Wetzel’s Pretzels, Sanook, Chakri Palace, Bisou Bake Shop, dan banyak lagi melalui kupon yang disediakan.

Makan 2 Orang Tapi Bayar Untuk Sorang Je!

Apa yang menarik tentang kupon tu? Haa..bila makan berdua anda hanya perlu bayar untuk seorang sahaja. Lagi best, satu meja boleh guna sehingga 4 kupon tau! Gila tak gila beeTribe ni.

Online Shopping Kini Lebih Menyenangkan!

Lebih menarik, anda hanya perlu shopping secara online melalui honestbee. Tak perlu susah-susah nak keluar dah. Hanya pilih barang yang anda nak beli dan buat bayaran. Make sure, masukkan kod kupon untuk lebih penjimatan.

Best kan bila shopping ada diskaun? Jimat habis! Sebab tu la anda kena subscribe dan jadi ahli beeTribe. Bukan apa, shopping dengan honestbee akan jadi satu pengalaman bermakna untuk anda semua. Ada diskaun, siap dengan servis penghantaran lewat malam dan cash on delivery .

Lepas ni mereka ada lebih lagi untuk anda. Stay tuned tau…

Mudahnya berbelanja. Tiada lagi batas waktu. Kini, semuanya dihujung jari. Jom daftar sekarang jugak dengan beeTribe! Jadi pastikan anda mendaftar sebagai ahli beeTribe dan nikmati pelbagai kelebihan yang honestbee tawarkan..

Website: honestbee

Facebook: honestbee

Most Popular

To Top