Famili

Semua Gara-Gara Video Viral Nabila Huda Ini, Ayam Goreng McD Trending Lagi!

20
SHARES

Anda mesti pernah tengok video viral Nabila Huda dan Amy Search tentang Ayam Goreng Viral baru-baru ini. Pasti anda tertanya-tanya kenapa Nabila beria-ia merayu kepada netizen supaya TOLONG.JANGAN.SEARCH Ayam Goreng Viral di internet. Katanya, takut habis dan risau dia tak dapat beli nanti.

Nak tahu apa sebenarnya yang terjadi? Jom kami kongsikan!

Sebenarnya, video ini tentang..

Untuk pengetahun anda, video yang viral ini adalah iklan terbaru dari McDonald’s Malaysia tentang Ayam Goreng McD yang pernah menjadi sensasi internet dan mendapat sambutan hangat di Malaysia! Alahai, buat orang suspens betul.

Untuk anda yang belum tengok lagi video ini, apa kata anda tengok dulu. Kami terhibur sungguh dengan telatah dua beranak ini!

Kalau tak percaya, cuba anda Google ‘ayam goreng viral’, kami pasti akan keluar Ayam Goreng McD yang sudah turun-temurun menjadi kegilaan rakyat Malaysia.

Jika anda masih ingat dua tahun lepas, Ayam Goreng McD memang hangat diperkatakan sehingga out of stock! Ramai juga yang tak tahan dengan godaan iklan ini sampai sanggup beratur panjang dan drive-thru di McDonald’s semata-mata untuk mendapatkan ayam goreng viral.

Masa ini, anda pergilah mana-mana outlet pun, gerenti sold out! Kami yakin anda pun runsing nak mencari lagi-lagi bila anak-anak yang request. Hebat betullah penangan Ayam Goreng McD. Patutlah Nabila takut sangat habis!

Pedas atau biasa? Dua-dua pun kegemaran ramai!

McDonald’s Malaysia

Aduhh..tengoklah tu! Siapa boleh tahan dengan godaan ayam goreng yang rangup di luar, isinya yang lembut di dalam, ditambah pula dengan aroma dan rasa pedas menyengat. Makan pula panas-panas dengan seisi keluarga, memang bestlah!

McDonald’s Malaysia

Cakap banyak pun tak gunalah. Kami pun dah kecur air liur dan tak sabar nak order Ayam Goreng McD.

McDonald’s Malaysia

Apa tunggu lagi, jom pesan Ayam Goreng McD hari ini juga melalui McDelivery atau pandu-lalu saja di McD berdekatan anda. Baik cepat sebelum anda pening kepala bila anak-anak menangis sebab tak dapat makan Ayam Goreng McD pula!

Untuk maklumat lanjut, layari laman web McDonald’s Malaysia.

Most Popular

To Top
×