Hebahan

Selangkah Lagi Untuk Menjadi Bintang

1
SHARES

Hari ini seramai 64 pemain paling berbakat dari Malaysia melangkah semakin dekat untuk dipilih sebagai Jr. NBA Malaysia All-Star 2016. Jr. NBA Malaysia All-Star 2016 dipersembahkan oleh Pemilihan Kem Daerah Dutch Lady dan berakhir dengan pemilihan seramai 40 budak lelaki dan 24 budak perempuan berusia 10-14 tahun yang akan mara ke kem Pemilihan Kebanggan di Kual Lumpur dari 5-7 Ogos.

 

????????????????????????????????????

Gambar berkumpulan bersama Jim Wong, Pengarah Kanan Global Marketing Partnership, NBA Asia, Saw Chooi Lee, Pengarah Urusan, Dutch Lady, Wakil Kementerian Pendidikan dan sebahagian daripada 40 budak lelaki dan 24 budak perempuan Jr. NBA Malaysia 2016 dipersembahkan oleh Pemilihan Kem Daerah Dutch Lady

Klinik tersebut diketuai oleh Craig Brown, Ketua Jurulatih Jr. NBA 2016 bersama ramai lagi jurulatih terkemuka. Peserta diuji dan klinik disediakan bagi menguji dan memperkembangkan kemahiran bermain bola keranjang mereka. Setiap peserrta turut dipupuk nilai sportsmanship, teamwork, having a positive attitude, respect (S.T.A.R.) dan kelebihan nutrisi seimbang.

Jr. NBA Regional Selection Camp (2)

Craig Brown, Ketua Jurulatih JR. NBA 2016, mengetuai sesi memanas badan di Jr. NBA Malaysia 2016 dipersembahkan oleh Pemilihan Kem Daerah Dutch Lady

Dutch Lady merupakan rakan program Jr. NBA di Malaysia sebagai sebahagian daripada kempen. Drink. Move. Be Strong, yang menggalakkan gaya hidup aktif dan diet sihat di kalangan remaja Malaysia.

Jr. NBA Malaysia All-Stars 2016 akan dipilih di siri jelajah NBA pada 7 Ogos di Pusat Membeli-Belah 1 Utama.

Peminat boleh follow Facebook Jr. NBA di www.facebook.com/jrnbamalaysia. Untuk semua benda mengenai NBA, sila layari www.nba.com dan menjadi “Friend” di akaun rasmi LINE NBA di @nba_global.

 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×