Famili

Selalu Guna Baucer Untuk Jimat Masa Shopping? TBC Ada Lebih Dari Itu!

7.5K
SHARES

Anda suka sale? Suka shopping? Dah agak dah… Tapi kena ingat sebagai suri rumah, kita tak boleh lah suka-suka membazir. Jadi bila ada sale tu, make sure anda dah plan nak beli. Jadi,mudah la proses pembelian anda bahkan menjimatkan.

Sebab tu lah kali ni admin nak kongsi berita baik Clearance Sale yang TBC @ Setia Alam adakan. Bermula sejak 24 Ogos lalu dan bakal berakhir pada 31 Ogos nanti.

Dah Kembali Lagi! Makin Menjimatkan!

Lebih meriah! Lebih besar! TBC Merdeka  Clearance Sale @ Setia Alam kali ni diadakan sempena Hari Kebangsaan yang bakal menjelma tidak lama lagi. Yang paling penting harga runtuh! Diskaun power. Memang la nak berbelanja tapi jimat tu harus tau.

Macam-macam Jenama Ada!

Kalau anda nak tahu kali ini TBC Merdeka Clearance Sale @ Setia Alam menawarkan pelbagai jenama terkemuka seperti Samsung, LG, Sharp, Toshiba, Beko, Acson, Faber, Electrolux, Deka, Zanussi, Rubine, Morgan, Midea dan banyak lagi.

Kalau cerita semua sampai esok tak habis. Banyak sangat! Rambang mata nak pilih. Semua elok-elok.

Pilih! Pilih! Jangan tak pilih… Tawaran istimewa ni. Berapa hari ja lagi tinggal. Siapa cepat dia dapat.

Untung la mereka yang tinggal berdekatan dengan Setia Alam. Senang nak ke TBC, tapi yang jauh pun boleh je datang sebab TBC buka dari jam 10.30 pagi hingga 9.30 malam.

Meriahnya… Ramai orang!

Jadi apa lagi yang anda semua tunggu? Ajak cik abang anda pi tengok-tengok kot ada yang berkenan di hati anda dan dalam masa yang sama memenuhi keperluan anda sekeluarga juga.

Dekat bawah ada maklumat lokasi. Hanya dengan satu klik. Anda dah boleh Waze dan Google Maps alamat mereka. Selamat membeli-belah.

?Lokasi
Waze : https://waze.to/lr/hw281s7vfd
Google Map : https://goo.gl/maps/AuqoyNEhEo82
Alamat: No. 2-1-1 to 2-4-2 Jalan Setia Prima (G) U13G, Setia Alam Seksyen 13, 40170 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan.

?No Telefon: 03-3359 7377

Facebook: https://www.facebook.com/tbcelektrik/

Website: www.tbcelektrik.commy

Instagram: TBC Elektrik

No kedai: 03-3359 7377

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×