Sponsored Post

Saiz, Feature & Harga Ngam-Ngam! Sharp Kini Tawar Produk Yang Cun Cun Buat Anda Semua!

29
SHARES

Syarikat peneraju barangan elektrik dan elektronik Sharp tidak asing lagi didengari. Tetapi, sebelum ini ramai beranggapan bahawa mereka hanya menjual barangan elektronik seperti televisyen sahaja.

Ha…untuk pengetahuan anda, produk Sharp mempunyai pelbagai jenis barangan keperluan rumah, dapur, pejabat dan banyak lagi. Kali ini, mereka tampil dengan kempen Okay Cun! dan menawarkan semua produk yang cun-cun dan mempunyai saiz dan ciri-ciri yang ngam.

Bukan itu sahaja, bab harga pun memang cun habis sebab kena dengan bajet serta sesuai dengan ruang dan keperluan rumah anda!

Paling menarik, anda siap boleh bawa pulang Air Fryer Sharp secara PERCUMA. Nak tahu macam mana? Jom Sharp Cun-Cun Cat kongsikan. Rebut tawaran ini cepat tau!

Cun-cun deals sehingga 38% sehingga Oktober ini!

Kalau anda nak tahu, bermula 21 Ogos hingga 20 Oktober 2023, Sharp menawarkan diskaun sehingga 38% untuk pelbagai jenis barangan seperti microwave, peti sejuk, air fryer, mesin basuh dan banyak lagi!

Jadi, memang amat berbaloi kalau anda membuat pilihan dan membeli sekarang sementara mereka menawarkan deals yang memang cun dan berbaloi ini.

Selain itu, produk yang Sharp Cun-Cun Cat tawarkan dekat anda pun mempunyai inovasi hebat dan fungsi pun on point tau!

Setiap barangan elektronik yang anda beli, pastinya anda mahukan yang ada teknologi dan kemajuan yang tinggi. Selain itu, kualiti juga harus dititikberatkan agar barangan yang dibeli itu boleh diguna pakai dalam jangka masa yang panjang.

Sama seperti barangan jenama ini, Sharp Cun-Cun Cat kata mereka telah menyediakan produk dan barangan yang berinovasi tinggi dan hebat serta mempunyai fungsi yang sememangnya cun dan membuatkan anda terpegun dengan kecanggihannya.

Bukan itu sahaja, dengan setiap pembelian, anda juga berpeluang untuk mendapat hadiah percuma! Fuhhh, ini paling cun lah!

Paling menarik, kalau anda membeli produk atau barangan di Sharp, anda berpeluang untuk mendapat hadiah percuma iaitu 1200w Cyclone Penyedut Vakum bernilai RM409, 1.7L Cerek Jag bernilai RM99 dan 5L Air Fryer bernilai RM619. Wah seronoknyaaaaa!

Nak tahu macam mana nak dapatkan hadiah tersebut? Anda boleh ikut cara yang Sharp Cun-Cun Cat ni ajar seperti dalam gambar dibawah ini:

Ha mudah saja kan? Jadi, cepat-cepat lah membuat pembelian dan ikut langkah seperti di atas sementara stok masih ada. Siapa cepat dia dapat!

Tunggu apa lagi tu? Jom lah serbu Sharp sekarang. Ada banyak cun deals lain yang menanti anda!

Buat anda yang sedang mencari barang keperluan rumah, pejabat dan sebagainya, boleh lah segera membeli barangan berjenama Sharp ini dimana-mana dealer store yang ada ataupun melalui kedai rasmi dalam talian mereka di SINI.

Pastinya anda rasa puas hati dengan saiz, feature dan harga yang cun ditawarkan. Rasa berbaloi!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×