Famili

Risau Mulut Berbau Pada Bulan Puasa? Sensodyne Fresh Mint Adalah Solusi Terbaik Untuk Anda!

54
SHARES

Ramadan dah semakin hampir ke penghujungnya, antara masalah yang sering kita hadapi adalah kurang keyakinan diri untuk bercakap dengan orang sekeliling kerana risau mulut berbau. Perkara itu mungkin normal, tapi pada hakikatnya ia membuatkan kita tidak yakin berinteraksi dengan orang lain.

Bagi mengelakkan masalah ini berlaku, kami kongsikan dengan anda solusi terbaik bagi mendapatkan nafas yang segar dan melindungi gigi sensitif pada bulan puasa dengan hanya menggunakan Sensodyne Fresh Mint.

Selepas ini, mungkin tiada lagi masalah mulut berbau jika anda mencuba ubat gigi Sensodyne kerana ia juga membuatkan anda berasa segar.

Membantu mengurangkan plak yang berkumpul di mulut

Walaupun jadual makan berubah, anda perlu pastikan anda menggosok gigi secara teratur. Ini kerana sisa-sisa makanan yang tertinggal di mulut turut memberikan aroma yang tidak menyenangkan.

Selain itu, anda juga perlu menggosok gigi terutamanya sebelum tidur dan selepas sahur dengan menggunakan Sensodyne Fresh Mint ni, kerana ia sangat membantu bagi mengurangkan plak yang berkumpul di mulut anda.

Membantu melegakan masalah gigi sensitif

Bukan itu saja, ubat gigi Sensodyne Fresh Mint juga akan membantu melegakan masalah gigi sensitif anda.

Kalau anda tidak peka dengan masalah gigi dan mulut anda dari sekarang, ia mungkin akan memberi kesan kepada diri anda sendiri. Tambah lagi ketika pada bulan puasa, anda tidak boleh nikmati makanan berbuka dengan tenang kerana mengalami gigi yang sensitif.

Tampil penuh yakin ketika berinteraksi

Buat pengguna yang mahu tampil dengan penuh keyakinan bila berinteraksi dengan orang dan mahukan nafas segar, anda disarankan untuk menggunakan ubat gigi Sensodyne Fresh Mint ni.

Kongsi gambar di media sosial tag rakan anda untuk cuba Sensodyne!

Jika anda sendiri dah mula yakin nafas anda berbau segar, anda boleh mengajak rakan anda juga untuk menjaga kebersihan mulut mereka dengan mencuba Sensodyne Fresh Mint ini.

Tapi harus diingatkan, kalau anda mempunyai simptom-simptom secara berpanjangan, anda digalakkan untuk mendapatkan konsultasi doktor ya! 

Segarkan nafas anda dan dapatkan Sensodyne Fresh Mint di Shopee atau Lazada sekarang. Jom kekal segar!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×