Cantik

Raikan Hari Wanita Sedunia! Hargai Mereka Yang Tercinta Dengan Poh Kong!

Saban hari makin ramai yang mula sedar betapa pentingnya peranan kaum wanita dalam pembangunan sesebuah negara. Kaum wanita sekarang dah tak lagi dipandang enteng seperti satu ketika dahulu. Jika dahulu kaum wanita pernah distereotaipkan sebagai kaum yang hanya perlu berada di rumah menjaga keperluan keluarga. Kini kaum wanita antara mereka yang memacu pembangunan ekonomi negara.

Bagi menghargai usaha mereka, tak salah jika golongan wanita ini diberikan sedikit penghargaan bukan? Sempena dengan International Women’s Day,  Poh Kong nak mempromosikan perhiasan diri mereka yang bertemakan Disney Diamond Jewellery! Golongan wanita pasti tertarik, maklumlah diamond kan umpama sahabat mereka.

Promosi Istimewa! Ada Instant Rebat…

Lebih menarik lagi, bila anda beli koleksi ini anda boleh nikmati instant rebate sebanyak RM 38. Siapa nak bagi kan? Beli-beli je terus dapat diskaun! Tapi kena cepat sebab promosi ni hanya sah sehingga 25 Mac ini sahaja. Jadi anda kena la singgah Poh Kong sekarang jugak dan lihat sendiri koleksi istimewa yang mereka tawarkan pada kali ini.

Rekaan Eksklusif! Sesuai Bagi Semua Peringkat Umur!

Bukan biasa-biasa ye rangkaian kali ini. Rekaannya cukup eksklusif namun, tidak terlalu sarat. Dihasilkan menggunakan emas kuning dan emas putih, rekaan yang ditampilkan dilihat cukup sesuai digayakan oleh sesiapa sahaja termasuk kanak-kanak.

Pelbagai Pilihan!

 

Kalau anda nak tahu, promosi kali ni merangkumi 4 koleksi Disney iaitu Standard Character, Disney Princess, Disney Enchanted dan Winnie The Pooh. Semua koleksi ini memang wow sangat-sangat! Berbeza dari yang sebelum-sebelumnya sebab yang ni ada perhiasan berlian sekali.

Bagi anda yang memang dah ada niat nak hadiahkan something untuk diri sendiri atau insan tersayang sempena International Women’s Day , boleh try usha dekat Poh Kong. Confirm tak menyesal!

 

 

Nak cakap banyak pun tak guna betul tak? Yang penting anda jangan sesekali lepaskan peluang untuk menikmati instant rebate daripada Poh Kong bila anda beli  koleksi Disney Diamond Jewellery. Lagipun promosi sah sehingga 25 Mac ini sahaja. Siapa cepat dia dapat… Tak gitu?

Website: Poh Kong

Facebook: Poh Kong

 

Yang Popular

To Top