Hebahan

Raikan Hari Raya Dengan Royal Raya Chicken Meal di Kenny Rogers

1
SHARES

Sempena kedatangan bulan Ramadhan, Kenny Rogers Roasters (KRR) memperkenalkan hidangan baru iaitu Royal Raya Meal yang terdiri daripada Royal Raya Chicken Meal dan Royal Raya Soup Meal.

Menu Baru Royal Raya Meal di Kenny Rogers Roasters

Bagi hidangan Royal Raya Chicken Meal, pelanggan disajikan dengan ayam bersaiz Quarter dengan sos cendawan klasik, Nasi Majestic yang dimasak mengguna beras Jasmin dan digabungkan bersama jintan putih dan kunyit, salad Jewel iaitu gabungan bersama tomato, timun, cili belanga dan bawang serta muffin.

Selain sos cendawan klasik, pelanggan juga boleh memilih untuk menikmati sos lada hitam atau smoked BBQ.

Manakala Royal Raya Soup Meal pula, hidangannya masih sama seperti Royal Raya Chicken Meal cuma salad Jewel digantikan oleh Country-style Chicken Soup. Kedua-dua hidangan ini boleh didapati pada harga bermula RM22.90 dan ke atas.

Menambah keenakan hidangan itu adalah minuman sirap bandung Lady D’Rose dan Citrus Fizzy Summer Knight yang mampu menghilangkan dahaga selepas seharian menjalani ibadah berpuasa.

KRR - Royal Raya Meal - Image A - Copy

Lebih Jimat Dengan Take-It-Home Feast

Ada lagi!, Pelanggan boleh jimat wang dengan membeli Take-It-Home Feast di mana mereka diberi pilihan sama ada membeli Super Feast atau Super Treat.

Dengan membayar RM69.90 untuk Super Feast, pelanggan berpeluang membawa balik Kenny Whole Chicken, Nasi Majestic, Salad Jewel dan EMPAT Muffin. Bukan itu sahaja, mereka boleh mendapat EMPAT Jus buah-buahan bernilai RM33.90 secara PERCUMA! Memang menjimatkan.

Bagi yang ingin mendapatkan set Whole Chicken sahaja, Super Treat menawarkan harga istimewa iaitu RM29.90 berbanding harga asal RM45.58 dan ia terhad kepada tiga pek seorang setiap hari sementara tawaran masih ada.

KRR - Royal Raya Meal - Flyer (1) - Copy

Buat Tempahan Melalui Roasters Ramadhan Reservation

Tidak sempat keluar makan ke KRR? Usah risau kerana anda boleh membuat tempahan melalui Roasters Ramadhan Reservation. Anda boleh hubungi restoran KRR yang terdekat dengan anda untuk mengetahui cara membuat tempahan.

Untuk maklumat lanjut, layari www.krr.com.my atau www.facebook.com/krrmalaysia. Boleh juga menghubungi di talian 03-21199888.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×