Hebahan

Pakai Wardah Crystal Secret Bantu Selesaikan Masalah Kulit Kusam, Ini Rahsianya!

645
SHARES

Semua orang mahukan kulit wajah yang sempurna, lebih-lebih lagi wanita. Sebenarnya tidak sukar untuk memilikinya. Anda hanya perlu amalkan pemakanan sihat dan praktikkan penjagaan kulit secara konsisten.

Ada orang pernah tegur muka anda kelihatan tidak bermaya? Sebenarnya hal ini disebabkan mereka lihat kulit anda yang nampak kusam pada mata kasar. Boleh dikatakan semua orang pernah hadapi masalah kulit kusam ini.

Ini sebab-sebab kulit kusam yang perlu anda ambil tahu

Kulit kusam boleh menyebabkan kulit terasa kering dan warnanya kelihatan lebih gelap daripada biasa. Wajah anda akan kelihatan tidak sihat, tidak segar dan kurang berseri. Patutlah sampai kena tegur. Hilang keyakinan diri dibuatnya.

Kenapa kulit menjadi kusam? Hal ini disebabkan beberapa tabiat seperti kurang tidur, selalu stres dan pemakanan tidak seimbang. Ia memberi kesan tidak baik pada kulit wajah sehingga menampakkan ia kusam dan tidak bermaya.

Buat anda yang masih memiliki masalah kulit seperti kulit kusam, jeragat, parut jerawat dan bintik hitam, jangan risau. Kami jumpa sesuatu yang boleh bantu anda!

Wardah Crystal Secret Dark Spot & Brightening Serum buat kulit wajah jadi cantik dan mulus

Kredit: wardahbeauty.com

Adakah anda memiliki kulit kusam, jeragat, parut jerawat atau bintik hitam? Ada cara untuk selesaikannya. Kami rekomen anda gunakan Wardah Crystal Secret Dark Spot & Brightening Serum dalam rutin penjagaan kulit setiap hari.

Buat pengetahuan anda, Wardah merupakan jenama kecantikan dari Indonesia. Semua produk Wardah adalah produk inovatif yang mampu milik dan berkesan untuk menyelesaikan pelbagai masalah kulit. Paling penting, ia dijamin halal!

Apa yang istimewanya tentang Wardah Crystal Secret Dark Spot & Brightening Serum yang buatkan kulit wajah berseri? Jom kita tengok!

Menggunakan cell-power technology, bantu mencegah proses transfer melanin

Kredit: wardahbeauty.com

Paling hebat tentang Wardah Crystal Secret Dark Spot & Brightening Serum, ia menggunakan cell-power technology. Serum ini bekerja secara intensif di sel target untuk mencegah proses pembentukan dan transfer melanin (sel penggelap kulit).

Ini antara bahan aktif istimewa yang terkandung di dalam serum ini. Patutlah ramai yang suka pakai!

Mengandungi 3% Tranexamic Acid & Alpha Arbutin yang meratakan tona kulit, menyamarkan bintik hitam dan parut jerawat

Paling istimewa tentang Wardah Crystal Secret Dark Spot & Brightening Serum, ia mengandungi 3% Tranexamic Acid yang berfungsi khusus untuk menyamarkan bintik hitam dan parut jerawat. Itu yang buatkan kulit wajah anda tampil lebih bersih nanti.

Selain itu, ia juga mengandungi Alpha Arbutin. Bahan ini menjadikan kulit wajah anda cerah dengan menghalang pembentukan enzim tyrosinase dan menyerikan tona kulit. Ia juga menyamarkan bintik hitam dan parut jerawat.

Mengandungi tambahan Edelweiss Extract yang memperkuatkan skin barrier

Salah satu bahan penting dalam Wardah Crystal Secret Dark Spot & Brightening Serum ialah Edelweiss ExtractEdelweiss yang dikenali sebagai bunga abadi sebenarnya mampu mengekalkan keserian kulit dari dalam.

Pada masa yang sama, Edelweiss Extract juga membantu meningkatkan daya tahan kulit. Kandungan ini merupakan sebatian antioksidan yang melindungi kulit daripada cuaca, pencemaran dan tekanan oksidatif. Kulit jadi lebih sihat!

Bekerja secara multi aksi, kulit flawless dalam 14 hari!

Tahukah anda? Vitamin B3 bersifat larut di air, namun Wardah Crystal Secret Dark Spot & Brightening Serum dapat memformulasikan agar Vitamin B3 mampu menembus lapisan kulit atas yang larut minyak sehingga dapat mencapai mencegah transfer melanin.

Dengan menggunakan mekanisme multi aksi, Tranexamic diformulasikan dengan peptide, untuk menjaga stabilitas TXA sehingga tetap stabil hingga mencapai sel keratinosit, untuk menghambat produksi melanin.

Hasilnya, kulit wajah jadi flawless dalam 14 hari!

Terbukti secara klinikal, kulit jadi cerah dan jernih bak kristal

Wardah Crystal Secret Dark Spot & Brightening Serum merupakan penyelesaian terbaik buat mereka yang mempunyai masalah kulit kusam, jeragat, bekas jerawat dan bintik hitam. Paling penting, ia telah terbukti secara klinikal tau.

+42.70% Kulit lebih cerah*
+16.05% Kelembaban meningkat**
+16.60% Kulit lebih halus***
-6.46% Kemerahan berkurang****

Bukan saja tona kulit jadi sekata, malah bebas dari jeragat, bekas jerawat dan bintik hitam. Kami jamin anda pasti akan puas hati setelah menggunakannya.

Cara penggunaan: Letak 2-3 titis serum pada wajah kemudian ratakan. Gunakan pada waktu pagi dan malam sebelum gunakan pelembap.

Jangan lupa kongsikan tentang istimewanya serum ini kepada keluarga dan kawan-kawan anda!

Berminat untuk memasukkan Wardah Crystal Secret Dark Spot & Brightening Serum dalam rutin penjagaan kulit harian anda? Anda boleh dapatkannya secara dalam talian di Shopee dan TikTok Shop!

*Berdasarkan Uji Dermatologist pada 19 Wanita dalam 28 hari
**Berdasarkan Uji Tewameter pada 19 Wanita dalam 28 hari
***Berdasarkan Uji Visioscan pada 19 Wanita dalam 28 hari
****Berdasarkan Uji Mexameter pada 19 Wanita dalam 28 hari 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×