Famili

Orang Johor Dah Boleh Shopping Online Dengan Honestbee! Siap Ada Diskaun RM 30…

Beli barang dapur boleh jadi perkara yang leceh kan? Ye la, mana nak jaga anak, nak cari barang lagi lepas tu bagi anda yang bekerja mesti kejar masa betul tak? Tapi sekarang anda tak perlu bimbang lagi, dah mudah nak shopping barang dapur sekarang! Semuanya hanya di hujung jari. Kita kan ada honestbee!

honestbee Dah Sampai Johor Oit!

Bagi orang-orang Johor admin ada berita gembira nak share. Lepas ni anda semua dah boleh shopping barang dapur anda dekat AEON hanya menggunakan aplikasi honestbee. Tinggal klik-klik je barang yang anda nak.

Inilah hasil kerjasama di antara honestbee dan AEON melalui memorandum persefahaman yang telah ditandatangan pada bulan Januari lalu. Kini anda mampu berbelanja di AEON dengan menggunakan personal shoppers honestbee.

Guna promo kod dibawah ada diskaun

Promo kod

<<HBAEON30SL>>

Hanya Klik Dan Pilih Barang Anda…

Mudah kan? Nak beli apa-apa barang dapur, anda hanya perlu klik, pilih dan bayar. Jangan bimbang,  barangan yang dihantar kepada anda dijamin segar dan berada dalam keadaan baik. Program yang akan dilancarkan pada 9 April ini mempunyai liputan perkhidmatan di kawasan berikut >>>> 

  • Nusajaya
  • Horizons Hills
  • Bukit Indah
  • Taman Perling
  • Bandar Baru Uda
  • Taman Sutera Utama
  • Taman Ungku Tun Aminah
  • Taman Tampoi Indah
  • Taman Johor
  • Taman Skudai Baru
  • Taman Tan Sri Yaacob
  • Taman Nusa Bestari
  • Setia Eco Gardens
  • Gelang patah

Mudah kan? Kini urusan membeli barangan dapur dah tak serumit dulu. Tak perlu lagi la bimbang tentang ragam anak semasa nak beli barang. Admin faham sangat perasaan tu tambah bila anak buat perangai dan mintak itu dan ini.

Anda cemburu kawasan anda masih tak ada perkhidmatan personal shoppers honestbee? Ala jangan macam tu, honestbee dah janji akan memperluaskan lagi kawasan perkhidmatan mereka. Yang penting anda stay tuned je okay.

Boleh Click & Collect jugak!!!

Bagi anda yang tinggal di luar kawasan penghantaran, jangan bimbang! honestbee ada buat servis click & collect dimana anda boleh beli barangan anda melalui aplikasi mereka dan mengambilnya melalui kiosk di belakang AEON Bukit Indah!

Jadi, lepas ni duduk luar kawasan liputan honestbee pun boleh. Duduk di Singapura sekalipun, anda boleh guna aplikasi honestbee. Cara menggunakannya? Lagi senang anda tengok caranya daripada video di bawah ni 

*Take note! Untuk warga Singapura, anda hanya perlu pilih bendera Malaysia di hujung atas sebelah kanan terlebih dahulu. Lepas tu ikut cara seperti video di bawah ya.

How to Click & Collect at AEON Bukit Indah Johor.

Introducing our new Click & Collect feature. Currently now only available at AEON – Bukit Indah Johor but stay tuned! Shop now using Click & Collect: http://bit.ly/2xTofu7

Posted by honestbee on Friday, 8 June 2018

Kenali honestbee  jom!

Mungkin ramai yang masih belum tahu apa itu honestbee kan? Sebenarnya sebelum ni honestbee merupakan apps yang membolehkan anda membeli barangan keperluan anda secara online cuma ianya terhad kepada barangan yang dijual oleh honestbee sahaja.

Lebih banyak pilihan. Kini anda dah boleh shopping barangan AEON di honestbee. Tak perlu lagi tunggu hujung minggu baru nak refill peti ais yang dah kosong tu. Sekarang anytime pun boleh. Semuanya di hujung jari!

Boleh Dapat Diskaun Ekslusif RM 30!

Bagi anda yang first time guna aplikasi honestbee anda boleh nikmati diskaun istimewa sebanyak RM  30 sempena kerjasama di antara honestbee dan AEON di Johor. Klik link ni untuk pendaftaran diskaun tersebut>>> honestbee Johor

Jadi apa lagi yang anda tunggu orang- orang Johor… Jom download dan gunakan aplikasi honestbee sekarang jugak! Pasti urusan pembelian anda bertambah mudah.

  • **Promo kod istimewa Untuk Sirap Limau<<<HBAEON30SL>>>
  • **Sah bagi pembelian dengan nilai RM 120 Keatas
  • **Sah digunakan bagi penghantaran Aeon Bukit Indah & AEON Click & Collect Store.
  • **Hanya untuk mereka yang pertama kali mengunakan aplikasi honestbee.

Promo kod

<<HBAEON30SL>>

Facebook honestbee

Website honestbee

 

Yang Popular

To Top