Percutian

Netizen Approved : Ini Kenapa Tadom Hill Resorts Jadi Pilihan Untuk Aktiviti Kumpulan.

311
SHARES

Tadom Hill Resorts sering menjadi pilihan sesiapa yang gemarkan aktiviti lasak terutamanya aktiviti air. Dari kanak-kanak hinggalah orang dewasa, kami jamin anda akan enjoy setiap aktiviti yang pihak Tadom Hill Resorts tawarkan.

Menyediakan penginapan unik yang dibina menggunakan buluh, percayalah setiap aktiviti yang ada pasti meninggalkan kesan dihati anda. Pengalaman satu dalam seribu especially bila anda pergi dengan orang tersayang.

Apa Kata Netizen Tentang Tadom Hill Resorts?

Menurut Farha Lina Zaharuddin, beliau begitu berpuas hati dengan program team building  yang beliau join bersama rakan sekerja di sana. Beliau sempat berkongsi beberapa keping gambar untuk tatapan umum. Nampaklah kegembiraa beliau melalui post yang berbunyi:

“Till next time. Awesome team building ever. So much fun to be dump in 1day. Like it! Love it! Miss it @ Tadom Hill Resorts”

Pengalaman seterusnya dikongsikan oleh saudari Nisfuza Zailani, beliau telah hadir ke Tadom Hill Resorts sebab nak buat survey untuk program yang company mereka akan adakan. Beliau sempat berkongsi entri mengenai betapa kagumnya beliau dengan Tadom Hill Resorts.

Jalan-jalan Tadom Hill Resorts, melawat kawasan untuk program Ahad ni. Semua building dari buluh. Seni budaya orang asli setempat. Hebat!! Diorang boleh komersialkan tempat ni.”

Ira Athirah berkongsi tentang kemesraan staff yang banyak membantu sepanjang mereka menjalankan aktiviti di sana. Beliau juga sempat berkongsi sedikit mengenai pandangan beliau tentang aktiviti yang Tadom Hill Resorts tawarkan.

“Staff & trainer very helpful & polite. We have great experience here. Mostly with the water activity & obstacles. Hopefully can repeat may be for next trip complete with atv & flying fox”

Manakala, Pria Sempio pula berkongsi mengenai pengalaman beliau dan rakan-rakan menghabiskan masa bersama semasa CNY outing baru-baru ini di Tadom Hill Resorts.

“It was our first time to come there after we hear all the good experienced from our friend… So we do a day trip outing with a group of friend just now… The best and awesome experience… Superb… No any minute regret… The great is my first time to face my fear to this kind of deep shallow water to go and swim… Fantastic… really best CNY outing… Highly recommend this place… we will come back again… 10 star for Tadom Hill. Thanks”

Berdasar semua pengalaman dan perkongsian, tidak dapat dinafikan Tadom Hill Resorts sememangnya tempat terbaik untuk menghabiskan masa bersama keluarga dan rakan.

Bagi anda yang inginkan percutian dan dalam masa yang sama mempunyai pengisian, Tadom Hill Resorts ada banyak pakej menarik untuk anda.

Tadom Hill Resorts Tawar Pakej Team Building Terbaik!

Kebetulan sekarang, Tadom Hill Resorts tengah buat promosi untuk program team building. Bagi anda yang memang dah plan nak buat hari keluarga atau nak mengeratkan hubungan sesama rakan sekerja, kami memang recommend untuk buat di sini.

Team trainer mereka bukan saja terlatih, malah ilmu dan perkongsian yang mereka berikan pastikan akan menyuntik semangat muhibah dan saling menghargai dalam kumpulan anda. Aktiviti pun semuanya best!

Lengkap ye pakej yang Tadom Hill Resorts tawarkan. Siap dengan makanan dan penginapan. Harga pula memang sangat berbaloi.

Kami juga sediakan butiran pakej yang Tadom Hill Resorts tawarkan untuk memudahkan urusan anda buat tempahan. Sekarang tengah ada diskaun dan aktiviti yang mereka tawarkan seperti Reciprocal Tower, Bamboo Raft Race serta Bamboo Raft Building pasti akan mencabar minda, mental dan fizikal anda.

First Aid, CPR & Water Safety Training Pun Ada!

Bagi anda yang nak bekalkan keluarga, sahabat dan rakan sekerja dengan ilmu menyelamat, kami cadangkan untuk cuba pakej First Aid, CPR & Water Safety Training. Jangan bimbang kerana trainer di sini telah mendapat pentauliahan dan program yang ditawarkan ini telah mendapat kelulusan Human Resources Developement Fund, HRDF Malaysia.

Bayangkanlah dengan hanya RM218 seorang, anda dapat melengkapkan diri dengan ilmu menyelamatkan seperti CPR, merawat luka kecil dan pelbagai lagi.

Nak tahu lebih lanjut? Pastikan anda klik link di bawah dan dalam masa yang sama anda boleh menghubungi pihak Tadom Hill Resorts untuk maklumat yang lebih detail.

Website: Tadom Hill Resorts

Facebook : Tadom Hill Resorts

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×