Pilihan Editor

Nak Menang Android Box Percuma? Jom Singgah TBC! Macam-macam Ada!

Anda semua nak tukar peralatan rumah baru sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelang tak lama lagi? Meh sini, admin kongsikan tawaran terbaik yang diberikan TBC untuk anda semua. Barulah awesome rasa tahun ni!

Macam-macam Ada!

Apa yang menarik di TBC? Ha! Kalau anda semua nak tahu, TBC ada pelbagai perkakasan elektrik yang anda inginkan. Yang bestnya, barangan mereka dijual dengan harga runtuh! Ye betul! Harga runtuh! Semuanya dijual dengan harga mampu milik sempena promosi Hari Raya Aidilfitri tahun ini.

Meriahlah raya tahun ni! Bukan setakat boleh tukar langsir dan perabot je, silap-silap boleh tukar TV dan pelbagai perkakasan elektrik yang dah usang tu.

World Cup Limited Offer!

Kalau anda semua nak tahu,  kali ini TBC bawakan kepada anda tawaran istimewa sempena Piala Dunia yang bakal menjelang tak lama lagi. Bayangkanlah Samsung 4K 50″  hanya dijual pada harga RM 2799 sahaja. Ye! Hanya RM 2799 sahaja.

Lepas ni baru la puas bila tengok Piala Dunia. Dahlah TV skrin besar, paparan UHD pulak tu. Confirm meriah bila layan perlawanan bola pasukan pilihan anda nanti.

** Promosi sah pada 1 hingga 15 Jun 2018

Boleh Menang Android Box! Best kan?

Untuk pengetahuan anda semua, untung berbelanja di TBC. Bukan apa, anda ada peluang untuk menang Android BOX yang bernilai RM 499 dengan setiap pembelian bernilai RM 1500 dalam satu resit.

Macam mana nak sertai peraduan ni? Caranya mudah sahaja, anda hanya perlu like Facebook TBC, kemudian hantar mesej anda melalui aplikasi messenger. Upload gambar resit beserta nama penuh anda, no kad pengenalan, no telefon, jumlah perbelanjaan dan nombor resit. Mudah kan?

  • Ini format untuk rujukan anda:

 

 

Setiap minggu hanya seorang pemenang akan dipilih secara rawak tau! Jadi bagi anda yang menyertai peraduan ini, sila lakukan semakan di Facebook TBC berdasarkan tarikh-tarikh dibawah:

 

** Peraduan ini hanya sah bermula 4 Jun hingga 15 Julai 2018.

Singgah TBC Jom!

Jadi apa lagi yang anda semua tunggu? Jom pergi TBC ! Rugi kalau tak grab promosi Raya dan Piala Dunia mereka kali ni.

Berikut adalah lokasi TBC diseluruh negara.

TBC Kuala Selangor

03-32897610
Waze : https://waze.to/lr/hw284bkqyj
Google Map : https://goo.gl/maps/iJ2LgGSxofR2

TBC Bandar Sri Permaisuri

03-91731885
Waze : https://waze.to/lr/hw283ds8ce
Google Map : http://maps.google.com/?cid=3352406764126005820&hl=en&gl=gb

TBC Sungai Buloh

03-61567368
Waze : https://waze.to/lr/hw284r0q53
Google Map : https://goo.gl/maps/428sZjjXoF42

TBC Subang Perdana

03-7832 0822
Waze : https://waze.com/ul/hw281ytp72
Google Map : https://goo.gl/maps/N6Dzj9xNswK2

TBC Bangi

03-89220186
Waze : https://waze.to/lr/hw282ge7vc
Google Map : https://goo.gl/maps/JVoumvL6PMt

Facebook TBC

Most Popular

To Top