Advertorial

Nak Masakan Anda Masak Sekata.. Tak Hangus! Cuba 3 Langkah Mudah Ketuhar Terkemuka Ini!

5.4K
reads

Suri rumah dekat luar sana kini, anda tak perlu risau lagi..Dengan ketuhar Fotile kini membakar bukan lagi satu halangan. Nak buat kek, biskut atau nak bakar ayam semua dihujung jari. Paling best, masak sekata je.. Tak hangus pulak tu! Masa yang diambil pun tak lama.

Nak buat jamuan atau nak meniaga pun boleh. Ye la! Dah ketuharnya besar, berteknologi tinggi, of course lah mudah kerja anda di dapur lepas ni.

DENGAN 3 LANGKAH MUDAH ! KETUHAR ANDA KINI SEDIA DIGUNAKAN! 

Kenapa admin kata semuanya dihujung jari? Inilah yang anda perlu tahu dengan hanya 3 langkah mudah ketuhar anda dah sedia untuk membakar apa sahaja.

  1. Set baking mode pada ketuhar
  2. Set suhu mengikut keperluan anda
  3. Set masa bagi memastikan makanan anda siap tepat pada masanya.

Dengan Hanya 3 langkah diatas. Kini membakar bukan lagi satu halangan. Direka khas menggunakan tiub pemanasan yang berkualiti tinggi, kini suhu ketuhar anda akan sentiasa sekata. Jadi tak ada lagi masalah makanan hangus dan isi makanan tak cukup masak! 

MEMBAKAR DENGAN SEMPURNA PADA SUHU YANG TEPAT!

Paling best pasal ketuhar Fotile ni ialah ianya membakar dengan sempurna pada suhu yang tepat tau! Jadi make sure sebelum mula membakar anda set suhu yang anda inginkan dan bersesuaian dengan makanan yang ingin disediakan. Confirm nanti makanan anda bukan sahaja masak dengan sekata tapi sedap sangat..

Lihatlah sendiri bagaimana ketuhar Fotile membakar dengan sempurna. Dengan adanya tiub pemanasan yang berkualiti tinggi, haba disebarkan secara sekata keseluruh ruangan ketuhar bagi memastikan makanan yang dihasilkan mempunyai kualiti rasa yang tinggi dan tidak hangus.

BESAR! 70 L! KETUHAR FOTILE BOLEHKAN ANDA MEMBAKAR DENGAN KAPASITI YANG BESAR!❤

Ha! ketuhar Fotile mampu membakar dalam jumlah yang besar sehingga 70 Liter! Dahsyatkan? Nak buat jamuan pun mudah lepas ni. Inilah kelebihan Ketuhar Fotile! Anda dah boleh masak apa sahaja sehebat chef diluar sana. Memang awesome kan?

Ye la! Cukup ruangan untuk membakar dengan kapasiti yang cukup besar. Boleh masak macam-macam la lepas ni. Tambah menarik ketuhar Fotile mempunyai rekabentuk yang ekslusif bagi menambahkan lagi seri dapur anda.

REKA BENTUK YANG MESRA PENGGUNA, INI 5 KELEBIHAN KETUHAR FOTILE!

Kalau anda semua nak tahu, ketuhar Fotile ni sangat mesra pengguna. Dengan kemasan bahagian tepi rak sisi pemanggang yang anti-slippery ianya mampu menghalang dan menampan pemanggang apabila dikeluarkan dengan pantas ketika anda menggunakannya bagi menjamin keselamatan pengguna.

Jadi ketuhar Fotile adalah pilihan terbaik bagi anda yang berkeluarga & mempunyai anak kecil kerana ianya ialah ketuhar yang sesuai digunakan bersama-sama semasa berada di dapur. Ianya bukan sahaja dapat mengeratkan lagi hubungan keluarga tetapi turut dilengkapi dengan ciri-ciri keselamatan buat pengguna.

Model KSG7007A  ialah ketuhar dengan rekaan terkini tetapi memiliki ketahanan dan keupayaan membakar dengan kapasiti yang besar selain, mampu memberikan pengalaman membakar sehebat chef terkemuka.

Lepas tu tingkap ketuhar pulak cukup besar dan menggunakan low E- glass yang tahan lasak dan sentiasa  di bawah suhu 45 darjah Celcius. Dah lah tu lengkap dengan teknologi jimat tenaga.. Memang menguntungkan! Masak banyak mana pun still jimat elektrik. Bestkan? Jom tengok sendiri spesifikasi hebat ketuhar Fotile ni..

Untuk kali ini, Fotile tawarkan model KSG7007A  dengan Harga yang cukup berpatutan iaitu bermula dari RM 3XXX sahaja! Jadi tunggu apa lagi jom dapatkan Ketuhar Fotile sekarang jugak. Membakar kan tak guna minyak. So, let’s be healthy okay!

Sekarang mereka ada buat pameran dekat Homedec KL exhibition. Inilah peluang anda untuk tengok sendiri ketuhar Fotile. Pameran ini bakal berlangsung pada 19 hingga 22 Oktober ini. Jadi jangan lepaskan peluang anda untuk berkunjung ke  Dewan 1, KL Convention Centre dari jam 10 pagi hingga 8 malam. Macam-macam ada…

Klik sini untuk buat tempahan anda!

www.fotile.com.my

FB : FOTILE MALAYSIA  atau hubungi 03-3343 5306

 

Yang Popular

To Top