Pilihan Editor

Nak Jimat? Shopping Di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang Sekarang, Diskaun Hingga 90%!

9.9K
SHARES

Shopping dan wanita memang tak dapat dipisahkan, betul tak? Dan kebanyakkan wanita adalah pembeli yang bijak. Mereka akan pin point barangan yang mereka nak dan tunggu musim sale sebelum serbu kedai tersebut dan grab apa yang mereka nak.

Ha! Inilah sebab kenapa anda wanita yang bijak berbelanja tak boleh lepaskan peluang untuk membeli-belah di Spring Sale Mitsui Outlet Park KLIA Sepang.

Banyak Tawaran & Ganjaran Yang Menanti Anda di Mitsui!

Kalau anda nak tahu, sekarang Mitsui Outlet Park KLIA Sepang ada pelbagai tawaran yang menarik untuk anda. Antaranya ialah bila anda beli 3 barangan UNDER ARMOUR anda akan dapat extra diskaun sebanyak 10%. Beli 5 barang dapat 30% diskaun. Mana lagi untung?  cepat-cepat promosi hanya sah sehingga 10 Februari ini.

Bukan itu sahaja, anda yang nak beli kasut. Boleh try datang dekat kedai kasut New Balance. Sekarang mereka ada promo dimana sepasang kasut hanya RM 199. Nak untung? Anda beli je dua pasang terus harga RM 299 je. Jimat gila!

Jangan tak tahu pulak,TOMMY HILFIGER pun tengah buat promosi sekarang. Anda boleh beli apa sahaja barang mereka dan nikmati 10% diskaun pada bil akhir anda. Awesome kan? Memang tak boleh lepaskan.

Ada juga tawaran purchase with purchase (PWP) di mana anda boleh dapatkan Duffle beg dengan harga RM38 apabila anda berbelanja RM288 di Samsonite. Selain itu, anda juga akan dihidangkan minuman dan dessert secara percuma bila anda menikmati CNY Menu Set at Padi House. Awesome kan?

Diskaun sehingga 90%!

Anda juga boleh menikmati diskaun sehingga 90% pada barangan tertentu.  Sebab itu anda kena singgah Mitsui Outlet Park KLIA Sepang. Inilah masa terbaik nak berjimat tapi dalam masa yang sama grab barangan yang kita nak.

‘Catch and Win’ peluang anda untuk menang lebih daripada 10,000 hadiah!

Ini lagi satu peluang anda yang tak boleh lepaskan. Setiap kali anda berbelanja RM300 maksimum dalam 2 resit, anda berpeluang untuk sertai ‘Catch and Win’ di mana anda berpeluang untuk memenangi lebih 10,000 hadiah yang best!

Antara hadiah menarik yang ditawarkan ialah Motosikal Vespa, kerusi urut Gintell , Smart TV, iPad, iIphone XR, kamera, barangan elektrik, jam tangan, baucar membeli-belah dan banyak lagi.

Memang tak rugi kalau berbelanja di sini. Banyak tawaran dan ganjaran hebat. Jimat lagi! Jadi pastikan anda singgah dan usha tawaran Mitsui Outlet Park KLIA Sepang ada sekarang, okay?

Website: Mitsui Outlet Park KLIA Sepang

Facebook: Mitsui Outlet Park KLIA Sepang

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×