Dapur

Malas Nak Keluar? Tiada Masa Nak Masak? Biar PappaDelivery Hantar Makanan Terus Ke Pintu Rumah Anda!!

1.1K
reads

Pejam celik, pejam celik, lagi berapa hari akan tibanya bulan Ramadhan. Macam cepat sangat masa ni berlalu. Rasa tak sabar pula. Selalunya bila bulan Ramadhan ni, kita akan lihat lambakan bazar Ramadhan yang sememangnya meriah tetapi boleh menguji keimanan dan kesabaran dengan pelbagai pilihan makanan yang sungguh lazat untuk berbuka puasa.

Tapi kadang-kadang tu, balik kerja dah lewat, nak singgah bazar Ramadhan pula memang susah nak dapat parking. Cuaca panas, haus pula tu, tapi kena juga gagahkan diri nak beli makanan sebab nak buka puasa.

Haa..apa kata anda order je dari PappaDelivery ni. Tak payah susah-susah keluar rumah. Jimat masa, jimat minyak kereta, jimat tenaga!

MUDAHNYA DENGAN PAPPADELIVERY!

Senang je kalau nak order, anda hanya perlu log in sahaja ke laman web PappaDelivery, cari lokasi anda tinggal, lihat dan pilih menu yang ingin anda pesan, bayar dan tunggu sahaja makanan sampai ke rumah anda. Mudahnya!

NAK AJAK TETAMU BUKA PUASA DI RUMAH? PESAN SAJA DARI PAPPADELIVERY!

Bulan Ramadhan ni juga merupakan bulan untuk kita berkumpul bersama keluarga. Anda nak jemput keluarga atau kawan-kawan berbuka di rumah?

Jangan pening-pening fikir nak masak apa. Scroll saja laman web PappaDelivery, pilih menu yang anda dan tetamu suka dan tunggu PappaDelivery tiba di rumah anda.

Lepas makan, boleh terawih sama-sama tanpa perlu risau nak mengemas atau mencuci periuk dan pinggan mangkuk.

Tapi anda dinasihatkan untuk membuat pre-order beberapa hari sebelum untuk memudahkan proses penghantaran kerana PappaDelivery menjanjikan makanan akan sampai ke rumah anda dalam masa satu jam selepas makanan dipesan.

Pre order juga dibuka untuk 7 hari lebih awal. Oleh itu, anda ada banyak masa untuk merancang majlis berbuka puasa di rumah.

RAMBANG MATA DENGAN MENU PILIHAN YANG PELBAGAI DAN GERENTI SEDAP!

Bila tengah puasa tu, mesti tekak anda teringin macam-macam makanan kan. Ada masa, nak makan makanan Barat, esok pula teringin nak makan nasi, lepas tu rasa macam nak makan snacks.

Percaya tak dekat PappaRich ada semua makanan tu? Di PappaRich, ada pelbagai kategori makanan yang memang boleh buat anda lapar serta merta! Antaranya nasi, makanan Barat, mee, snek, roti bakar dan minuman.

Di bawah kategori tersebut pula, ada pelbagai lagi pilihan, contohnya Nasi Lemak dengan Kari Ayam, Nasi Ayam Hainan, Bubur Ayam, Chicken Chop dengan Black Pepper Sauce, Curry Laksa, Mee Goreng, Char Kway Teow, Dim Sum, Roti Bakar, Fried Chicken Wings, Roti Naan, Coffee, White Coffee dan banyak lagi!

Wow, hebat betul seleksi makanan di PappaRich ni kan! Mesti anda pening nak pilih mana satu nak makan kan.

KOPI DAN HIDANGAN PENCUCI MULUT PUN ADA!

Lepas terawih,selalunya mesti anda mahu berehat sambil menonton tv, lepas tu akan rasa macam nak mengunyah. Pesan saja Cheesecake lazat dari Cat & The Fiddle. Memang dessert yang pasti akan membuatkan anda sekeluarga puas hati! Free delivery tau di kawasan Lembah Klang.

Kesemua makanan di atas tak akan lengkap rasanya tanpa secawan kopi atau white coffee yang panas, aromatik dan segar dari PappaRich 3-in-1 Coffee.

PappaRich 3-in-1 Coffee ni diproses hanya menggunakan biji kopi terpilih untuk memberikan kesegaran dan kepuasan maksima untuk pencinta kopi di luar sana.

Untuk pengetahuan anda, PappaRich 3-in-1 Coffee juga boleh dipesan melalui PappaDelivery. Penghantaran percuma ke seluruh semenanjung Malaysia tau.

PappaRich 3-in-1 Coffee juga sesuai untuk dijadikan hadiah dan buah tangan untuk keluarga dan kawan-kawan anda di musim perayaan ini.

PAPPADELIVERY MENUNGGU PESANAN ANDA!

PappaDelivery sememangnya servis yang sedia berkhidmat untuk anda yang kelaparan tetapi kekurangan masa. Zon penghantaran mereka adalah meliputi kawasan:

  • Ampang
  • Jalan Ipoh/Sentul
  • Setapak
  • Sri Petaling/ Bukit Jalil
  • Kepong/Jinjang
  • Bangsar
  • Ara Damansara
  • Kota Damansara
  • Batu Caves
  • Gombak
  • Selayang
  • Damansara
  • Petaling Jaya
  • Bandar Utama
  • Sg. Buloh
  • Cheras

Pesanan minimum dan cas penghantaran: 

  • Harga pesanan minimum adalah RM15 termasuk GST.
  • Cas penghantaran adalam RM5 untuk satu pesanan.
  • Promosi : Penghantaran percuma dengan pesanan minimum sebanyak RM30 dan ke atas.

Jom berbuka puasa dengan selesa di rumah bersama seleksi makanan lazat dari PappaRich!

Yang Popular

To Top