Famili

Losen, Mandian & Krim – Produk Terbaru Cetaphil Baby Dengan Organik Calendula Ada Semuanya!

803
SHARES

Setiap ibu bapa pasti mahukan yang terbaik untuk anak-anak mereka. Lebih-lebih lagi bila melibatkan penjagaan kulit bayi. Maklumlah, kulit bayi sangat sensitif dan mudah terkena sebarang iritasi.

Maka tak hairanlah, penggunaan barangan organik sering menjadi pilihan ibu bapa kerana ia lebih natural dan kurang bahan kimia!

Cetaphil Baby baru-baru ini ada mengeluarkan produk organik terbaru yang pasti buat ibu bapa gembira!

Cetaphil Baby dengan Organik Calendula, melembutkan kulit kering & sensitif

Bunga Calendula terkenal dalam kalangan ahli dermatologi kerana ia mempunyai sifat anti-flamasi dan mempunyai pelbagai khasiat.

Gabungannya dengan produk yang dipercayai bagi merawat kulit sensitif, Cetaphil Baby sememangnya gadingan yang sangat perfect! Bukan satu tapi ada tiga jenis Cetaphil dengan Organik Calendula yang anda boleh pilih tau.

1. Cetaphil Baby Wash & Shampoo Dengan Organik Calendula!

Anda boleh gunakan baby wash ini setiap hari bagi mengekalkan kulit yang lembut, halus, mulus dan selain dapat memperbaiki tekstur kulit bayi. Produk ini juga sesuai untuk bayi yang baru lahir tau.

Ia mengandungi 0% paraben, mineral oils, animal origin dan merupakan produk Hypoallergenic!

2. Cetaphil Baby Daily Lotion dengan Organik Calendula

Losen ini berfungsi untuk melembabkan kulit bayi sehingga 24 jam. Paling best, formulasinya terbukti  sesuai untuk kulit bayi yang sensitif!

3. Cetaphil Baby Advanced Protection Cream

Krim ini mempunyai pelbagai kegunaan seperti melembutkan kulit,  melegakan dan melindungi kulit halus bayi dari kekeringan dan iritasi.

Dengan Calendula Organik dan Allantoin serta Shea Butter ia dapat menguatkan dan menahan kulit bayi agar sentiasa lembab dan sihat.

Bukan itu saja, krim ini juga boleh mengurangkan ketidakselesaan yang diakibatkan oleh kulit kering dan kegatalan. Krim ini boleh bertahan sehingga 8 jam tau!

Kesemua produk ini merupakan produk Hypoallergic di mana ia tidak akan mengakibatkan sebarang alahan. Selain itu, ia juga mengandungi 0% paraben, mineral oils dan animal origin!

Paling penting, produk ini disyorkan oleh pakar pediatrik* tau! Memang produk yang sesuai untuk para ibu atau bakal ibu gunakan. Mesti lembut je kulit anak-anak lepas ni!

*Seramai 200 orang ahli dermatologi dan pakar pediatrik di German membuat survey online dari Februari – Mac 2015

Memang sesuai untuk bayi! Di mana nak dapatkan produk ini?

Dari body wash, syampu, losen, sampai ke krim pun ada! Kuranglah risau anda bila ada lengkap kesemua produk Cetaphil Baby Dengan Organik Calendula ni. Paling penting, si manja anda juga akan sentiasa kekal segar.

Anda boleh dapatkan produk ini dari outlet Watsons berdekatan atau boleh layari website mereka di SINI. Jom dapatkan rangkaian produk Cetaphil Baby Dengan Organik Calendula segera!

Untuk maklumat lanjut anda boleh layari website Cetaphil Baby di SINI!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×