Kini Trending

Lelaki Curang Diserang Skandal Ketika Keluar Dengan Isteri & Anak, Kecoh!

2
SHARES

Di Indonesia, tular di media sosial rakaman video memaparkan seorang lelaki diserang oleh teman wanitanya. Ketika kejadian berlaku si lelaki mengunjungi pusat beli-belah bersama isteri dan anaknya.

Video berdurasi satu minit itu dimuat naik oleh pengguna TikTik @ciendel6 dan pasangan suami isteri itu difahamkan sedang menunggu untuk menonton wayang tetapi lain pula yang jadi.

Baca juga: Gara-Gara Taknak Cucuk Vaksin, Si Lelaki Sanggup Batal Kahwin

LELAKI CURANG DISERANG SKANDAL KETIKA KELUAR DENGAN ISTERI & ANAK

Seorang wanita yang lalu-lalung dihadapan mereka berhenti dan bersemuka dan memarahi lelaki itu. Isteri kepada lelaki berkenaan kelihatan sedang mendukung bayinya.

“Wanita itu datang dan menunjukkan mesej perbualan mereka kepada isteri lelaki tersebut sehingga membuat kecoh di pusat beli-belah.

“Dia menarik tangan isteri lelaki itu walaupun sedang mendukung anak. Bayi itu kemudian diambil oleh si suami sebelum dia dipukul. Mereka terus bergaduh di depan khalayak ramai,” ujarnya.

Situasi tegang itu menyebabkan dua pengawal keselamatan terpaksa campur tangan untuk menyuraikan mereka. Video tersebut sudah tentunya mendapat perhatian netizen di ruangan komen.

Sumber: Wolipop & TikTok Ciendel6

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×