Hebahan

Makan Lebih Sihat & Jimat Di Kenny Rogers Roasters!

Makan Lebih Sihat & Jimat Di Kenny Rogers Roasters!

Kenny Rogers Roasters Malaysia

Siapa kata makan makanan ringan tidak sihat? Kini tidak lagi!

Terima kasih kepada Kenny Rogers Roasters (KRR) yang memperkenalkan snek terbaru mereka. Jika sudah makan tengahari, tidak perlu berlapar menunggu waktu makan malam. Di antara waktu singgang ini, boleh mengunyah snek terbaru yang lazat dan sihat. Pakar ayam ‘Rotisserie-roasted’ ini telah menambah empat hidangan lazat baru yang sebagai pilihan tambahan atau snek ‘ala-carte’.

Dipanggang dengan sempurna, KRR menawarkan promosi sepanjang hari untuk snek terbarunya. Antara pilihan yang disediakan yang sesuai untuk ibu-bapa dan kanak-kanak ialah:

Crispy Sea-rific Wonton
Much-shroom Munchies

Bagi mereka yang lebih suka menikmati makanan ringan dengan sedikit kepedasan, pilihannya ialah:

Fiery Flaming Wings
Tender Hot Chic

Jika mahu semua hidangan di atas dalam satu pinggan, dapatkan Kenny’s Share-it Platter. Ia dihidangkan bersama-sama dengan bebola daging ayam bakar khas dan sosej koktel ayam, sekali dengan sos BBQ yang sungguh enak.

Esther Woo, Timbalan Pengurus Besar Berjaya Roasters (M) Sdn Bhd berkata, “Makanan ringan yang terbaru ini boleh didapati di seluruh negara. Seperti yang kami hidangkan dengan semua tawaran-tawaran menu kami di Roasters Kenny Rogers, semuanya disediakan secara sihat. Makanan ringan tambahan ini disediakan sepanjang hari. Ini membenarkan mereka yang prihatin kesihatan agar dapat menikmati makanan sihat tanpa mengeluarkan belanja yang lebih. Selain itu, ia juga membolehkan mereka merasai keenakan makanan ringan sambil merasai pengalaman makan yang memuaskan”.

Makan Lebih Sihat & Jimat Di Kenny Rogers Roasters!

Foto Asal: Kenny Rogers Roasters Malaysia

Untuk pembelian mana-mana hidangan utama di KRR termasuk Salad Meal, Kenny’s Chicken Meal, Pasta Meal dan Healthy Bites, para pengunjung boleh memilih untuk makanan ringan sama ada Crispy Sea-rific Wonton, Much-shroom Munchies, Fiery Flaming Wings dan Tender Hot Chic dengan hanya RM 6.00 *. Para pengunjung juga boleh pesan makanan ‘ala-carte’ pada harga RM 9.90 * setiap atau Kenny’s Share-it Platter yang berharga RM 23.90 *.

* Harga berbeza-beza di Genting Highlands & KLIA 2.

Untuk maklumat lanjut mengenai Kenny Rogers Roasters, sila hubungi 03-2119 9888, lawati www.krr.com.my atau terus ke www.facebook.com/KRR.my

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×