Famili

Kami Share Satu ‘Lubuk’ Untuk Anda Beli Barang Berjenama Luar Negara Pada Harga Berpatutan

Semua orang ingin memiliki barangan berjenama, sampai terbawa ke mimpi. Barangan berjenama ni lebih berkualiti dan tahan lama. Lebih-lebih lagi kalau barangan tu dari luar negara. Memang mahal tapi kalau pandai survey, anda boleh dapat dengan harga berpatutan.

Sebenarnya, kami nak kongsikan satu page bisnes online baru di Facebook dengan anda. Banyak barangan berjenama yang dijual. Ada yang susah nak jumpa di Malaysia. Hm, page apa ya? Sebelum tu, jom kita tengok apa yang uniknya pasal page baru ni. Hihi.

Barang jualan terus dari Australia, seriuslah?

Anda pasti susah nak percaya. Page yang kami temui ini menjual barang terus dari Australia secara online tau. Barang apa yang anda fikir hanya boleh dapat di Australia? Mereka boleh dapatkan untuk anda dengan harga berpatutan. Memang hebat! 😎

Macam-macam ada sampai rambang mata!

Bagi perempuan, anda akan terkesima dengan barangan yang dijual. Page ni menjual baju, topi, kasut, beg, produk supplement, kecantikan dan lain-lain lagi. Memang cuci matalah kalau macam ni. Nak beli, biar beli borong. Baru puas! 😏 Kebanyakkan rekaan susah nak dapat di Malaysia okay! Kalau ada pun, anda boleh dapat dengan harga lebih murah berbanding di sini.

Paling best, ada banyak jenama terkemuka seperti Obey, Stussy, Fila, Adidas, Champion, Blackmores, Swisse, Eaoron, dan sebagainya dijual. Senang cerita, macam-macam ada! Pilih saja mana yang anda berkenan. Entah-entah, semua anda berkenan tak? Hihi.

Servis terbaik dan respon yang pantas!

Tak guna kalau jual barangan berjenama tapi servis teruk. Haa, ni nak bagitahu. Page ini sangat responsif dengan pelanggan. Bila anda pm, mereka akan terus jawab tau. Servis mereka memang terbaik! Tak adalah anda tertunggu-tunggu bukan?

Haa.. Mesti dah tak sabar nak tahu page apa kan? Tapi ada benda menarik nak bagitahu anda. Bila dah cuci mata di page ni, kami terjumpa satu barang jualan yang menjadi kegilaan ramai perempuan di luar sana. Meh kami bagitahu barang apa tu.. 😝

Eaoron Hyaluronic Acid Collagen Essence V, produk istimewa dari Australia

 

Untuk pengetahuan anda, Eaoron merupakan jenama untuk produk penjagaan kulit dari Australia. Nak ikutkan, dah ramai perempuan cari Eaoron Hyaluronic Acid Collagen Essence V ini. Banyak keistimewaan produk ni yang membuatkan kulit anda nampak lebih flawless tau.

Kalau kulit muka anda bermasalah, memang elok pakai Eaoron Hyaluronic Acid Collagen Essence V. Ia berupaya untuk melembap, memutih, melembutkan dan membaiki kulit muka anda yang bermasalah tu. Lagi satu, produk ni ada anti penuaan. Syoknya!

Aduh, tak sabarlah nak tahu produk ni dijual kat page apa. Macam menarik! Dah agak, anda pasti dah teruja sekarang. Meh kami bongkarkan untuk anda! 😘

Nak dapatkan di mana? Pastilah di shop.inmel

Tak pernah dengar? Memang tak sangka yang shop.inmel menjual barang terus dari Australia. Tak perlu susah-susah untuk naik flight ke Australia sebab sekarang anda boleh beli secara online saja. Mudah bukan? 😍

Page shop.inmel merupakan page bisnes online terbaru. Paling penting, ia boleh dipercayai. Jangan lupa untuk like dan follow Facebook Page shop.inmel dan Instagram @shop.inmel. Mereka rajin update produk yang mereka jual tau. 👍

Dah follow nanti, jangan lupa share kat keluarga dan kawan-kawan di Facebook tu. Mereka pun pasti tak nak lepaskan peluang untuk dapatkan barangan berjenama dengan harga berpatutan. Shopping online puas-puas di shop.inmel okay? Yay!

Kod promo: siraplimau10

Yang Popular

To Top