Advertorial

Jualan Gudang Pertama Dalam Talian, SEMBONIA Tawar Harga Tetap Yang Pasti Buat Anda Rambang Mata!

18
SHARES

Nak keluar shopping, dah lama tak beli heels dengan handbag baru!

Aktivti membeli-belah dalam talian bukanlah suatu yang asing dalam kehidupan hari ini, dengan teknologi di hujung jari dan penyesuaian kepada kehidupan norma baharu, membeli-belah dalam talian pastinya menjadi pilihan.

Memandangkan sekarang tengah musim perayaan, banyak jenama mula menawarkan promosi bagi produk mereka. Tapi, SEMBONIA ada sesuatu yang lebih istimewa untuk anda. Buat pertama kalinya, jenama ini akan mengadakan jualan gudang secara dalam talian dengan tawaran harga yang anda tak boleh lepaskan!

REBUT BARANGAN SEMBONIA DI JUALAN GUDANG DALAM TALIAN!

Kalau sebelum ini anda sanggup beratur panjang untuk membeli barangan SEMBONIA pada harga promosi, kali ini anda boleh duduk di rumah saja sambil melayari laman web rasmi SEMBONIA.

Kalau anda nak tahu, ini merupakan kali pertama jenama SEMBONIA mengadakan jualan gudang secara dalam talian. Ia akan berlangsung selama 5 hari bermula 25 hingga 29 Mei 2020. Jadi, jangan lupa tandakan kalendar anda untuk tak ketinggalan menyertai jualan gudang dalam talian SEMBONIA.

TAWAR HARGA TETAP YANG GERENTI BERBALOI!

Yang menariknya, jualan gudang dalam talian SEMBONIA menawaran 4 kategori harga tetap yang pasti akan buat anda rambang mata untuk memilih.

Harga yang ditawarkan ialah RM50, RM100, RM130 dan RM180 bagi pelbagai rangkaian produk barangan kulit. Antaranya tas tangan, beg dan kasut untuk lelaki serta wanita.

Bukan itu saja, kalau anda merupakan 100 orang pembeli terawal atau berbelanja melebihi RM250, anda boleh menikmati penghantaran secara PERCUMA! Memang rugilah kalau anda lepaskan peluang sekali seumpama ini!

KEKAL BERGAYA DENGAN FESYEN TERKINI SEMBONIA!

Jadi, jangan lepaskan peluang anda untuk memiliki barangan SEMBONIA ketika jualan gudang dalam talian yang bermula pada hari Ahad nanti. Inilah masanya untuk anda bergaya dengan barangan eksklusif daripada SEMBONIA.

Istimewa untuk pembaca SirapLimau, jangan lupa tinggalkan komen “SAYA NAK PENGHANTARAN PERCUMA” untuk mendapatkan kod baucar anda*.

Kalau anda nak tahu lebih lanjut tentang SEMBONIA dan produk yang ditawarkan, klik saja di SINI. Yang penting, jangan lupa untuk kurangkan pergerakan ke tempat terbuka dan patuhi arahan pihak berkuasa dengan melakukan penjarakan sosial.

Jom membeli-belah dalam talian di SEMBONIA!

 *Tertakluk kepada terma & syarat serta kuantiti yang ditetapkan.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×