Famili

Jom Rawat Batuk Dan Sakit Tekak Dengan WOODS’! Ada Pelbagai Perisa Yang Anda Boleh Pilih Juga Tau!

10
SHARES

Pulang ke kampung halaman di musim perayaan ini sememangnya adalah sesuatu yang sangat menyeronokkan.

Setelah sekian lama tidak bersua, pasti banyak perancangan aktiviti dan cerita yang ingin dikongsikan bersama yang tersayang.

Namun, cuaca yang tidak menentu atau perjalanan pulang yang terlalu panjang kadangkala mendorong kepada masalah kesihatan seperti batuk dan sakit tekak terutama dalam kalangan kanak-kanak.

Masalah ini selalunya membuatkan mereka yang mengalaminya berasa tidak selesa untuk melakukan apa-apa aktiviti terutamanya apabila mengalami batuk yang berterusan.

Oleh itu, pemilihan ubat batuk yang sesuai digunakan pada semua peringkat umur perlu dititikberatkan bagi melancarkan aktiviti anda di kampung ketika beraya bersama ahli keluarga.

WOODS’ beri kesan berpanjangan

Dipercayai berkesan sejak turun-temurun, WOODS’ membantu melegakan batuk dan sakit tekak sambil memberikan kesan yang berpanjangan.

Hadir dalam dua pilihan iaitu cecair sirap batuk dan lozeng pudina, WOODS’ membantu melegakan batuk, mencairkan dan melancarkan pengeluaran kahak terkumpul di tekak sekali gus memberikan keselesaan kepada anda.

Sesuai digunakan pada semua peringkat umur, cecair sirap batuk dengan rasa pudina WOODS’ boleh digunakan untuk kanak-kanak dan dewasa serta hadir dalam dua saiz berbeza iaitu 50ml dan 100ml.

Cecair sirap batuk WOODS’ Herbal yang mampu melegakan batuk dan sakit tekak secara tradisional juga turut hadir dalam dua saiz berbeza iaitu 60ml dan 200ml.

Ia juga hadir dengan pelbagai perisa yang anda boleh pilih mengikut kesukaan anda!

Bagi pilihan lozeng pudina pula, WOODS’ didatangkan dalam pelbagai perisa seperti original, oren, ceri, blackcurrant, lemon madu dan lemon. 

Dengan pengalaman lebih 100 tahun, cecair sirap batuk pekat ini memberikan sensasi hangat yang tahan lama di kerongkong dan diakui secara klinikal mampu melegakan batuk dan sakit tekak yang dialami.

Dapatkan cecair sirap batuk dan lozeng pudina WOODS’ di farmasi berhampiran bagi melancarkan perjalanan balik kampung anda sekarang.

Untuk maklumat lanjut, kunjungi Facebook WOODS’ Malaysia.

 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×