Famili

Jangan Risau Bila Beli HUAWEI Sebab Anda Boleh Nikmati 2 Tahun Waranti PERCUMA Serta Pelbagai Tawaran Syiok!

20
SHARES

Macam yang anda tahu, HUAWEI adalah antara jenama yang sering mendengar apa yang pelanggan mereka mahukan dan sentiasa berusaha untuk memberikan yang terbaik. Sebagai contoh, dalam beberapa bulan kebelakangan ini, terdapat pelbagai program serta ganjaran yang HUAWEI berikan seperti pertandingan fotografi NEXT-IMAGE, bengkel fotografi NEXT-IMAGE serta yang terbaru, kemas kini EMUI 9.1.

Lebih menarik, pada setiap hari Jumaat dan Sabtu pertama setiap bulan, HUAWEI mengadakan HUAWEI Service Day, dimana anda boleh dapatkan pelbagai perkhidmatan tambahan seperti servis pembasmian kuman, servis pemasangan pelindungan skrin dan servis naik taraf software semuanya secara PERCUMA! Wow!

Julai ini, HUAWEI ada banyak lagi berita gembira yang nak dikongsikan dengan anda! Nak tahu apa dia?

NAIK TARAF PERCUMA UNTUK PENAMBAHAN 2 TAHUN WARANTI!

Ramai yang rasa waranti setahun sebenarnya dah cukup lama dan buat apa nak lanjutkan waranti sampai 2 tahun kan? Yelah, bila nak naik taraf waranti, kena bayar lagi caj-caj tertentu. Mahal pulak tu. Zaman sekarang ni, tak boleh keluar duit atas benda yang tak perlu dan memang kena jimat betul-betul.

Haa..janganlah risau, HUAWEI memang memahami setiap kehendak penggunanya dan sebab itulah mereka menawarkan program penaikan taraf waranti selama 2 tahun tanpa anda bayar sesen pun! Bestnya, dah lah PERCUMA, hati pun senang sebab tak risau kalau nak kena keluar duit kalau handphone buat hal nanti!

Untuk menuntut 2 tahun waranti ni, anda perlu mengaktifkannya dalam aplikasi HiCare terlebih dahulu. Ini antara model HUAWEI yang menerima penaikan taraf waranti 2 tahun PERCUMA:

  • HUAWEI P30 series
  • HUAWEI Mate20 series
  • HUAWEI Nova 4 series
  • HUAWEI Nova 3i
  • HUAWEI MediaPad M5 series

Tawaran ini sah bermula 1 Julai 2019 sehingga 30 September 2019. Untuk tahu lebih lanjut, klik sini.

TAWARAN HEBAT BAGI SMARTPHONE HUAWEI YANG TAK MASUK AKAL!

Kredit: mobilesyrup.com

Kini, anda boleh dapatkan HUAWEI P30 Pro dan nikmati diskaun hebat! Kalau anda memang dah lama sangat tunggu untuk beli smartphone baru, inilah masanya!

Dapatkan salah satu smartphones ni dan nikmati rebat sehingga RM400:

  • HUAWEI P30 | RM2,299 (harga sebelum RM2,699)
    – 8GB RAM, 128GB internal storage
  • HUAWEI P30 Pro | RM3,399 (harga sebelum RM3,799)
    – 8GB RAM, 256GB internal storage
  • HUAWEI Nova 3i | RM799 (harga sebelum RM899)
    – 4GB RAM, 128GB internal storage

Image result for huawei p30 pro

Kalau anda nak tahu, model HUAWEI P30 mempunyai ciri-ciri Sistem Kamera Triple Leica, manakala model HUAWEI P30 Pro lebih advance dengan ciri Sistem Kamera Leica Quad. Semua ciri-ciri ni, ditambah pula dengan perisian kamera inovatif HUAWEI memang akan menjadikan kualiti setiap foto anda tak ubah seperti hasil kerja profesional.

Untuk anda yang minat selfie pulak, HUAWEI Nova 3i ni memang pilihan tepat untuk anda! Kamera dual depan dan kamera dual belakang cukup sempurna untuk setiap bidikan selfies anda. Dengan hanya RM799, HUAWEI Nova 3i memang a perfect piece!

NAIK TARAF EMUI 9.1 UNTUK CIRI-CIRI YANG LEBIH AWESOME!

Image from HUAWEI Malaysia

Jangan risau kalau anda masih menggunakan model HUAWEI yang lama, kerana seperti yang dijanjikan, HUAWEI telah pun menyediakan kemas kini EMUI 9.1 ini untuk beberapa model HUAWEI yang terpilih. Ini bermakna, lebih ramai yang akan dapat menikmati update perisian terbaru sama seperti HUAWEI P30 Pro! Yeay!

Antara ciri-ciri yang terdapat dalam EMUI 9.1 termasuklah permainan lebih pantas dengan GPU Turbo 3.0, satu sentuhan penyuntingan video AI, dan pemindahan data yang cekap dengan Share OneTap. Nak main game pun lagi layan sebab dah tak ada masalah lagging. Yahoo! Nak tahu lebih banyak tentang EMUI 9.1, klik sini.

Ini antara senarai model-model HUAWEI terpilih yang akan menerima update EMUI 9.1. Kalau anda tengah nak beli phone baru tu, mungkin anda boleh pertimbangkan untuk beli model-model ni.

Image from HUAWEI Malaysia

Apa tunggu lagi, jangan lepaskan peluang anda untuk menikmati tawaran hebat ini dan pelbagai lagi manfaat dari HUAWEI!

Untuk sebarang maklumat lanjut ataupun promosi terbaru, layari laman web HUAWEI  ataupun berkunjung ke kedai mereka untuk dapatkan smartphone HUAWEI anda hari ini juga!

Bermula 1 Julai sehingga 8 Julai 2019, HUAWEI Online IT Fair menawarkan promosi yang berbeza pada hari yang berlainan dan diskaun sehingga 50% untuk anda! Kalau anda berminat untuk tahu lebih lagi, sila layari HUAWEI ONLINE Office Store sekarang!

Most Popular

To Top