DIY & Kraf

Idea Hantaran Tema Rustic Untuk Bakal Pengantin, Murah-Murah Je!

25
SHARES
hantaran tema rustic

Pasti ramai bakal pengantin yang masih mencari idea yang sesuai untuk dijadikan tema dulang hantaran kan? Apa kata kalau anda mencuba tema rustic. Tema rustic lebih kepada tema alam semulajadi seperti menggunakan perhiasan kayu.

Tapi, di mana nak cari semua bahan-bahan yang sesuai? Jangan risau, zaman canggih sekarang semua hujung jari sahaja. Boleh beli online melalui Shopee sahaja. Senangkan? Ini antara kedai di Shopee yang anda boleh survey dan beli.

Baca juga: Top 10 Kedai Barang Pengantin Di Shopee, Cantik-Cantik!

IDEA HANTARAN TEMA RUSTIC UNTUK BAKAL PENGANTIN

Ada yang minat tema rustic ke? atau tengah pening lagi nak gubah barang hantaran? If korang tak ada hantaran lain time pkp ni mesti wajib ada hantaran untuk cincin/cheque kan?

Tema rustic ni senang sahaja nak gubah uols sebab tak banyak barang untuk guna. Sekarang banyak bahan yang boleh beli dekat shopee. So, I nak share barang yang dekat shopee dan semua bawah RM10 sahaja tau.

hantaran tema rustic

1. Pertama, mestilah dulang pallet macam ini. Harga dulang size paling besar RM10 sahaja. Ada macam macam design.

Dapatkan di: https://shp.ee/v5s9qvz

hantaran tema rustic

2. Kedua ialah nak bungkus polistren guna kain jenis ni. Kain guni gitu. Barulah rustic kan.

Dapatkan di: https://shp.ee/5sqkymz

hantaran tema rustic

3. Bila sebut rustic kena la guna pampass grass. Ye murah sangat okay. Satu hantaran tu guna sikit je sebab banyak ni tauu sebenarnya.

Dapatkan di: https://shp.ee/gqjikpz

hantaran tema rustic

4. Kayu hiasan ni pula RM2 je.

Dapatkan di: https://shp.ee/pwi9zez

5. Selepas itu, polisterene pula untuk pelapik. Murah je ada banyak size. Make sure ukur tau biar muat dulang.

Dapatkan di: https://shp.ee/h8z53hz

hantaran tema rustic

6. Ini pula untuk letak cheque kalau ada. Kalau taknak guna pun tak apa.

Dapatkan di: https://shp.ee/74yjbsh

hantaran tema rustic

7. Bunga pula boleh beli dekat kedai ni. Murah murah kat kedai ni.

Dapatkan di: https://shp.ee/u8r3zuh

hantaran tema rustic

Nak nampak cantik tapi sebenarnya murah sahaja boleh la tengok. Sekarang kan tema rustic tengah in trend. Barula nampakk wow.

Sumber: Facebook Haura Tasnim

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×