DIY & Kraf

Top 10 Kedai Barang Pengantin Di Shopee, Cantik-Cantik!

111
SHARES

TOP 10 KEDAI BARANG PENGANTIN

Bagi pasangan yang merancang untuk melangsungkan perkahwinan dalam masa terdekat, pasti anda tercari-cari barang seperti baju dan perhiasan perkahwinan bukan? Maklumlah bukan semua butik yang sudah memulakan operasi kerana ada negeri yang masih berada di Fasa yang menghadkan operasi di samping pihak peniaga yang masih risau akan jangkitan wabak.

Jangan risau, bukan sahaja mudah malah anda juga boleh jimat kos perkahwinan dengan beli barang kahwin secara online sahaja melalui Shopee. Ini antara Top 10 kedai yang anda boleh ‘survey’ barang kahwin menarik!

Baca juga: Pasangan Beli Baju Kahwin Di Shopee, Bajet Hangus Majlis Kahwin RM6K Tapi Meriah!

Top 10 kedai Barang Pengantin

Bila tengok ni, kita pula rasa tak sabar nak kawin.Rata-rata bagi review berpuas hati dengan seller pengantin ni. Jahitan baju kemas. Sampin juga ditenun dengan tenunan yang cantik. Kain pon lembut. Selesa untuk dipakai waktu nikah. Dah boleh siap-siap add to cart. Takdelah menggelabah nanti baru nak cari baju kahwin.

Baju pengantin Lelaki

-Songket Dunia Official: https://shp.ee/65ccvfp

-Isfaminil Wardrobe: https://shp.ee/bezdjct

-Pazze Official Store: https://shp.ee/8av3ybn

-Butik Rafida: https://shp.ee/g5qjb3n

-Sk Collections (Sampin Lelaki): https://shp.ee/wz9sqgi

Baju Pengantin Perempuan

-Edast : https://shp.ee/t926gzf

-Ten Ten Shop: https://shp.ee/k77mtr5

-Imanis Hijab: https://shp.ee/e2suea5

-HijabistaHub Person: https://shp.ee/5ysrbxn

-ChintaNurinZarra (Facemask Pengantin): https://shp.ee/t9kgk7i

*Dah boleh start surver-survey tu!

Sumber: Nurul Adawiyah

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×