Sihat

Ibu 3 Orang Anak Ini Kongsi Jadual Diet Dan Kulit Wajah Cantik Macam Anak Dara!

1.8K
SHARES

“Dah ada anak dua orang ni, nak kurus balik pun susah…”

Jangan anggap kalau anda sudah beranak-pinak anda tidak boleh mendapatkan badan yang slim dan kulit cantik seperti zaman anak dara. Seperti tips yang dikongsikan oleh si ibu kepada 3 orang anak ini mengenai jadual menu diet yang diamalkan supaya kelihatan sihat dan mempunyai kulit wajah yang berseri-seri. Kita pun boleh cuba!

Ini jadual diet kurus dan cantik kulit wajah

Peringatan. Sebelum melakukan diet ini, kau orang perlu lakukan latihan diet selama dua minggu. Latihan mengurangkan pengambilan nasi, roti putih, gula dan makanan yang kurang kandungan garam. No more rojak, no more laksa.

Bangun seawal pagi untuk melakukan sedikit regangan badan. Regangan selama 15minit – 30 Minit akan membantu proses detox tubuh dalaman dan luaran yang lebih sempurna. Ini rutin harian cik oya yang sibuk dengan beberapa bidang bisness. Tiada masa tetapi tetap meluangkan masa untuk diri sendiri.

Kena belajar mencuri masa. Ingat ini. Dalaman yang sihat akan melahirkan kulit yang sihat dan bersih. Boleh follow cik oya untuk sama-sama menjadi wanita bergaya, berjaya dan in shaa Allah sihat dalaman dan luaran.

Sumber : Norafiza Mahmud 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×