Hebahan

Holiday Di Mana Cuti Sekolah Ini? Promosi Akhir Tahun Dari Klook Pasti Buat Anda Teruja!

6.6K
SHARES

Pejam celik, pejam celik kita sudah pun di penghujung tahun. Inilah peluang untuk anda bawa anak-anak bercuti. Tapi, benda paling mencabar untuk ibu bapa bila nak pilih lokasi percutian. Nak-nak setiap kali musim cuti harga tiket confirm tinggi daripada biasa.

Jangan peningkan diri sebab Klook boleh bantu anda. Bagi anda yang tak tahu, Klook ialah aplikasi yang menawarkan pelbagai pakej percutian, tiket masuk taman tema dan banyak lagilah. Kebetulan, sekarang Klook ada tawaran sempena cuti hujung tahun ni. Memang sesuailah kalau anda tengah survey untuk bawa keluarga bercuti.

#JUSTKLOOKIT, SEMUANYA MUDAH DAN MURAH

Klook memperkenalkan sistem merancang perjalanan dan semuanya akan lebih mudah. Dengan lebih 100,000 aktiviti di 350 destinasi, lebih senang dan mudah untuk buat carian aktiviti, tarikan dan perkara yang perlu dilakukan di tempat percutian pilihan anda.

Paling menarik, dengan Klook anda tak perlu beratur panjang untuk membeli tiket. Hanya beli e-tiket di Klook dan scan di pintu masuk saja. Mudah kan? Lagi best, harga yang ditawarkan juga murah daripada harga asal. Bayangkan berapa banyak penjimatan yang anda dapat dengan Klook.

Sempena Malaysia Year End Sale, Klook juga ada promosi menarik tau. Haa.. #JustKlookIt info di bawah dan tengok sendiri promosi special untuk anda.

  • Potongan RM100 untuk semua aktiviti dengan perbelanjaan minimum RM1,000 setiap tempahan.
  • Potongan RM250 untuk semua aktiviti dengan perbelanjaan minimum RM1,500 setiap tempahan.
  • Pengguna baru Klook akan mendapat potongan 20% dengan diskaun dihadkan pada RM50.
** PROMOSI SAH UNTUK SEMUA AKTIVITI KECUALI TIKET UNIVERSAL STUDIOS JAPAN, PAS EKSPRES, SWISS TRAVEL PASS ATAU SWISS HALF FARE CARD & TIKET JR PASS.
*TERTAKLUK PADA TERMA & SYARAT.

TEMPAT MENARIK DENGAN HARGA LUAR BIASA

Klook tak pernah menghampakan terutamanya bila ada promosi. Menarik kali ini, Klook menawarkan pelbagai tiket di lokasi dalam dan luar negara dengan harga terbaik. Antaranya….

Malaysia

Tiket Tren KLIA Express Airport

Teresablog.com

Klook

Dengan Klook, urusan pembelian tiket KLIA Ekspres anda lebih mudah. Beli last minute pun tak ada masalah! Senanglah nanti bila anda nak ke KLIA dengan KLIA Ekspres. Harganya juga lebih murah daripada harga kaunter tau. Lepas tu, korang scan je tiket korang melalui aplikasi Klook dekat gate untuk masuk. Mudah kan?

Sunway Lagoon

KualaLumpur.ws.com

Anak-anak pasti suka jika dapat berkunjung ke taman tema musim cuti ni. Sunway Lagoon antara yang famous dan sesuai untuk anda lawati bersama keluarga. Klook menawarkan harga yang murah untuk anda yang nak berhibur di Sunway Lagoon. Anda berpeluang menghabiskan seharian bersama keluarga dengan melawat 6 zon bertema. Bestnya!

Aquaria KLCC

Selain itu, anda boleh berkunjung ke Aquaria KLCC. Ia merupakan top 5 aquarium paling besar di Asia. Anda boleh merasai sendiri pengalaman berada di dalam terowong hidupan laut sepanjang 90 meter. Selain dapat berseronok, anda dan anak-anak juga dapat belajar tentang spesis hidupan laut.

Tak perlu dah nak beratur, anda boleh terus masuk menggunakan e-tiket, aplikasi Klook.

Singapura

Universal Studios Singapura

rwsentosa.com

Universal Studios Singapura salah satu tempat tarikan pelancongan yang terkenal di Asia. Tempat yang menarik dan sesuai untuk seisi keluarga. Untuk tiket masuk Universal Studios Singapura, anda tak perlu berbaris untuk beli tiket sebab Klook ada promosi murah daripada harga asal. Yang paling penting, tunjuk dan scan e-tiket dan anda boleh terus masuk. Jimat masa dan jimat duit.

Resort World Sentosa

Jangan lupa try TRANSFORMERS The Ride: The Ultimate 3D Battle.Wajib sangat-sangat naik ianya akan jadi kenangan terbaik anda dan ahli keluarga. Takut nak tunggu lama? Anda boleh dapatkan Universal Express Pass melalui aplikasi Klook. Semuanya dihujung jari je.

Gardens By the Bay

anolislighting.com

Buat anda yang sukakan ketenangan dan alam semulajadi, anda pasti terkesima dengan keindahan Gardens By the Bay. Jangan lepaskan peluang bergambar dengan panorama hutan dan air terjun indoor setinggi 35 meter di tengah bandar Singapura. Memang lawa!

Klook

Tambahan pula, anda boleh enjoy Christmas Wonderland @Gardens by the Bay sehingga 26 Disember. Kebetulan Klook adalah official ticketing partner untuk Christmas Wonderland kali ini. Anda boleh tempah tiket anda sekarang juga dan nikmati diskaun tempahan awal.

Hanya scan baucar Klook dekat pintu masuk dan anda 100% dah bersedia untuk sambutan Hari Natal yang bergaya tahun 2019.

Klook

Klook

Yang bestnya, bila anda tunjuk aplikasi Klook dekat pembantu Santa di Carol-Oke booth, anda berpeluang untuk menyanyikan Christmas hits kegemaran anda.

Jangan lupa untuk rekod dan share moment karaoke tu di Facebook  dan Instagram anda dengan #klookcaroloke untuk dapat mata ganjaran Klook untuk holiday akan datang.

Korea

Everland

Klook

Anda yang merancang nak ke Korea, boleh masukkan Everland dalam list tempat yang bakal anda kunjungi. Di Everland, anda boleh rasai pengalaman dunia fantasi, aksi, taman tema air, rollercoaster. Antaranya Global Fair, Zootopia dan banyak lagi.

Klook

Nak mudahkan urusan anda semasa berada di Everland. Korang boleh ambil roundtrip shuttle bus untuk terus ke taman tema. Tak payah risau sesat dalam tu. Sampai je dekat taman korang boleh masuk terus gunakan e-tiket tanpa perlu beratur.

Lotte World

funko.s3.ap-northeas

Lotte World antara taman tema yang wajib anda lawati. Untuk anda yang minat cabaran memang kena pergi Lotte World dan rasai sendiri ride-ride yang ada di sini. Dah pergi tu bolehlah buat review pengalaman anda guna Magic Pass Experience di Lotte World. Boleh dapat credit tau!

Jika anda bawa anak kecil, admin nak bagitahu kebanyakan rides dekat sini memerlukan ketinggian maksima 110 cm dan ketas. Walau bagaimanapun, admin pasti ini akan jadi pengalaman terbaik untuk anda sekeluarga.

Tiket Arex Incheon Airport ke Seoul

trazy.com

Nak pergi ke bandar Seoul tapi tak tahu pengangkutan apa yang sesuai dan murah? Dapatkan tiket  Arex Incheon Airport Train Express ke Seoul di Klook. Perjalanan tanpa henti akan menjimatkan masa untuk anda sampai ke destinasi.

Japan

Universal Studios Japan

Setibanya di negara matahari terbit, wajib datang ke Universal Studios Japan. Habiskan seharian di Osaka untuk perjalanan imaginasi anda. Anda berpeluang melalui sembilan kawasan bertema, termasuk Dunia Wizard Harry Potter, Taman Jurassic, Dunia Air, Taman Minion, Kampung Amity, dan banyak lagi.

Take note! Harga berbeza mengikut tarikh. Kalau peak days lain la harga. So, dapatkan tiket korang diaplikasi Klook, dan terus masuk tanpa perlu beratur beli tiket. Jika anda tak mahu beratur, anda boleh dapatkan Universal Studios Japan Express™ Pass 4 or Universal Studios Japan Express™ Pass 7.

Klook

Anda yang gemar naik rollercoasters, boleh la cuba naik The Flying Dinasour. Rollercoasters ni antara rollercoasters  dengan trek terpanjang dunia dan ianya merentasi seluruh Jurassic Park,Universal Studios Japan.

Tokyo teamLab Borderless

japanvisitor.com

Anda peminat seni? teamLab Borderless di Tokyo pasti buat anda terpesona dengan hasil seni di sana. Di muzium ni, anda berpeluang untuk bersiar-siar dan melihat pameran kesenian yang ada di setiap sudut. Make sure bawa kamera dan ambil foto untuk dijadikan kenangan. Anda juga boleh menikmati secawan teh di Ta Tea House yang ada di teamLab Borderless ni.

Tiada lagi perasaan bimbang tiket habis, nak kena beratur bila tiket… Anda beli je tiket melalui aplikasi Klook dan masuk menggunakan e-tiket.

Tokyo Kimono di Asakusa

Klook

Nak bergambar dengan memakai Kimono? Dengan Klook, anda akan dapat harga lebih murah daripada harga asal tau. Inilah peluang untuk anda menggayakan Kimono dan feeling Jepun. Syoknya!

Australia

Great Ocean Road

getyourguide.com

Setibanya di Australia, anda boleh ke Great Ocean Road dan nikmati pemandangan lautan yang indah. Anda juga boleh melawat landmark seperti 12 Apostles dan Loch Ard Gorge. Anda juga boleh melawat Great Otway National Park dan belajar tentang beberapa cerita dan fakta menarik disamping boleh tengok Koala.

Phillip Island Nature Parks Penguin

Anda dapat menyaksikan gerakan Penguin ketika matahari terbenam untuk dapatkan pemandangan yang lebih nice. Bukan Penguin je, Koala pun ada! Rugi sangat kalau tak datang sini.

Blue Mountains Scenic World Discovery Pass: 1 Day Unlimited Access to Skyway, Walkway, Cableway and Railway

aboutaustralia.com

Buat anda yang sukakan pemandangan dan kehijauan, cuba anda explore tapak warisan UNESCO, hutan hujan, jurang dan juga glass skywalk di sini. Ianya menjanjikan view pergunungan yang sangat indah dan cantik!

Eropah

Eurail Global Pass (Pass Global)

Eropah juga ada pas khas untuk anda yang kaki travel ni. Dengan menggunakan pas ini, anda boleh travel Eropah sepuas-puasnya. Pas ini membantu anda untuk naik tren beberapa kali dalam beberapa hari. Boleh pilih pas untuk 15 hari, 22 hari, sebulan atau lain-lain. Jimat!

Louvre Museum dan Casa Batllo

Louvre Museum – a57.foxnews.com/

Casa Batllo – Klook

Untuk peminat seni bina, anda boleh pergi Casa Batllo di Barcelona dan Louvre Museum di Paris. Dekat sana, anda boleh tengok keindahan seni bina yang unik dan cantik.

Tunggu apa lagi? Jom rancang percutian anda dan tempah tiket murah-murah di Klook sekarang! Boleh ke laman web https://www.klook.com atau muat turun aplikasi di Google Play atau App Store untuk tempahan ya. Jom bercuti!

#JustKlookIt

Most Popular

To Top