Advertorial

Hiburan Untuk Orang Ramai! Jom Serbu! Rakyat Fair Di Sentral Bazar Akan Memukau Anda Dengan Acara Menarik Yang Ada! Syoknya!

10.1K
SHARES

Pasti seronok kalau dapat pergi event hiburan bersama keluarga. Pada yang suka hiburan mesti suka dengar berita ini. Kalau anda nak tahu, bulan September ini terdapat event paling menyeronokkan di Sentral Bazar, iaitu Rakyat Fair. Wah…    Mesti seronok kalau pergi ramai-ramai kan?

Pada yang tertanya-tanya bila Rakyat Fair ini bermula, admin dedahkan pada anda. Event ini bermula 9 September 2017 hingga 1 Oktober 2017, pada pukul 10 pagi hingga 12 malam. Plan jadual anda dan ambil masa yang sesuai jika mahu pergi bersama keluarga dan rakan-rakan. Lagi best!   Jom tengok acara menarik yang ada…

WAH… BANYAKNYA ACARA MENARIK DI RAKYAT FAIR! TAK SABAR NAK PERGI…

Biasanya kalau ada event macam ni, ada banyak acara menarik diadakan. Betul ke admin? Memang betul pun!  Istimewa pada yang minat hiburan yang berbeza, akan ada banyak acara menarik sewaktu Rakyat Fair diadakan. Fitness, cabaran, muzik dan hiburan tanpa henti, pasti buat anda rasa sangat enjoy   

Pelbagai acara menarik yang ada, sangat mengujakan!

Antara acara menarik semasa Rakyat Fair itu nanti adalah Martial Arts, Hoverboard Challenge, Live Band dan Car Show. Wow, banyaknya aktiviti! Memang gempak betullah Rakyat Fair ni.  Kalau anda nak tahu, Rakyat Fair ini diadakan agar semua kaum dapat bersama-sama join event ini. Sebab itu ia dipanggil Rakyat Fair.  Seronok kan?

RAKYAT FAIR NI..TAK ADA JUAL MAKANAN KE?

Dah banyak berjalan dan enjoy habis di Rakyat Fair, mesti semua dah rasa lapar kan? Jangan risau! Kalau anda rasa lapar, ada banyak Food Trucks yang akan berkhidmat untuk anda. Ada banyak pilihan! Pilih je mana yang anda suka.  Yang suka makan mesti rasa nak cuba semua trak makanan yang ada kan? Hihi.

JANGAN LUPA AJAK KELUARGA DAN RAKAN-RAKAN KE RAKYAT FAIR!

Jadi jangan lupa ya! Rakyat Fair ini diadakan di Sentral Bazar, bermula 9 September 2017 hingga 1 Oktober 2017, pada pukul 10 pagi hingga 12 malam. Pakat sekali dengan keluarga dan rakan-rakan untuk pergi nanti!

Jumpa di Sentral Bazar nanti ya!    Mesti meriah habis. Hehe.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×