Deko & Hias

Hiasan Rumah Ketinggalan Zaman? Ini Trend Terbaru Deko Rumah Anda!

14K
reads

Hiasan rumah memang mainkan peranan yang penting. Rumah yang selesa dengan hiasan yang bersesuaian akan menaikkan lagi seri rumah. Betul tak? Kalau anda nak tahu sebenarnya sekarang dah ada satu cara baru untuk anda hias rumah anda. Harga pulak sangat berpatutan!

VENETIAN PLASTER! PILIHAN TERKINI!

Venetian Plaster atau plaster dinding merupakan salah satu hiasan rumah yang menjadi kegilaan masyarakat sekarang tau! Di Eropah produk ni dah lama di komersialkan… Tapi akhirnya sampai jugak ke Malaysia dan di pasarkan oleh Vasari.

BEBAS BAHAN KIMIA! SELAMAT UNTUK ANAK KECIL!

Kalau anda nak tahu Venetian Plaster ni safe untuk digunakan walaupun anda ada anak kecil. Plaster ini tidak berbau dan paling penting bebas bahan kimia. Dihasilkan menggunakan serbuk batu mamar, serbuk batu kapur dan juga bahan mesra alam yang lain, ianya memberikan hasil yang cukup berbeza kepada dinding rumah anda.

Bayangkan jika sebelum ini hanya ada cat dan wallpaper tapi sekarang dah ada Venetian Plaster. Struktur plaster ini seakan-akan marble, dengan sedikit rasa sejuk apabila disentuh pasti buat rumah anda rasa lebih nyaman dan realistik. Ye la! Kalau sentuh wallpaper kan rasa macam pegang kertas je. Tapi Venetian Plaster memang cukup berbeza.

LEBIH 40 PILIHAN WARNA DARIPADA 3 PILIHAN PLASTER UTAMA!

 

  • VENEZIANO PLASTER
  • MARMORINO PLASTER
  • STUCCO PLASTER

Kalau anda guna Veneziano, hasilnya sangat smooth & glossy macam batu marmar tau! Marmorino pulak permukaannya sedikit kasar ala-ala matte gitu tapi nice sangat. Sesuai untuk hiasan indoor & semi outdoorStucco pulak unik sikit! Permukaannya sangat sandy atau sedikit berpasir tapi masih sesuai digunakan sebagai hiasan di dalam dan di luar rumah bergantung kepada deko yang anda ingin hasilkan.

Ada lebih 40 pilihan warna. So nak gaya moden, classy atau gaya ala-ala english house pun boleh. Lagipun plaster ni anda boleh hias sendiri sebab ianya tak ada teknik yang spesifik tapi kena kreatif lah, baru nanti hasilnya meletup gitu! Tapi jangan bimbang, kalau busy or tak yakin nak buat sendiri Vasari akan bantu anda.

HARGA BERPATUTAN! BERBALOI-BALOI!

Bab harga memang murah! Lebih murah daripada pasang wallpaper dan cat (cat special efek) satu rumah! Kalau ragu-ragu boleh je plasterkan siling atau dinding di ruang tamu je dulu. Kalau betul-betul dah jatuh hati, buat la satu rumah pulak. Lagipun, Venetian plaster tahan lama!Jadi memang berbaloi dengan harga yang ditawarkan.

PERKHIDMATAN TERBAIK! VASARI PAKAR VENETIAN PLASTER!

 

Dengan pengalaman dan kemahiran yang pekerja mereka miliki, sekelip mata sahaja dinding rumah anda akan berubah daripada sesuatu yang membosankan kepada sesuatu yang lebih ceria dan ada texture yang unik. Lepas ni tak perlu lagi lah risau orang gosip cakap rumah kita tak cantik atau sebagainya. Venetian plaster kan ada!Letup rumah anda!

Jadi memang rugi kalau anda tak hias rumah guna venetian plaster iaitu trend terbaru hias rumah. Amber Chia supermodel terkenal tu pun guna perkhidmatan Vasari. Nak tahu sebab apa? Sebabnya servis mereka memang tiptop! Tak Percaya? Jom layan video dekat atas…

Lepas ni tak payah pening-pening nak cat dinding atau nak pasang wallpaper sebab anda boleh dapat lebih lagi dengan Venetian Plaster. Kalau nak tahu lebih lanjut tentang Venetian Plaster klik bawah jom!

: Vasari Officia  : Vasari Malaysia  : vasarimalaysia  : 012-7271962

 

Yang Popular

To Top