Kini Trending

Gara-Gara Rendang Hangus, Keluarga Danish Terpaksa Batal Raya Tahun Ini

41
SHARES

Masih dengan kisah keluarga Danish yang penuh ragam, maklumlah bila dah berkumpul ramai-ramai di kampung memang kecoh jadinya.

Lagi-lagi bila raya dah nak dekat, makin sakanlah semua orang nak buat persiapan. Tapi, dengarnya dalam kesibukan itu tiba-tiba ada kecemasan..

Rendang nenek hangus, macam mana nak raya?

Dalam tak sabar nak sambut kemeriahan Syawal, teriakan nenek “Rayaaa cancelll!!…” mengejutkan semua yang ada di dalam rumah.

Terus semua orang berkejar ke dapur sebab nak tahu apa jadi, kenapa agaknya sampai tak jadi raya kan?

Rupanya sebab rendang hangus! Keluarga nenek dah tak ada makanan untuk dihidangkan di pagi raya.

Tapi tak akan lah sampai betul-betul batalkan raya? Haa.. Kalau nak tahu kesudahannya kena tengok episod terakhir Misi Balik Kampung!

Tonton episod 3 di sini:

Jaga diri & keluarga di musim perayaan dengan Lifebuoy

Syawal memang sinonim dengan budaya ziarah-menziarahi, inilah masanya kita nak berkunjung ke rumah sanak-saudara yang dah lama tak berjumpa kan?

Haa.. Seronok memang seronok tapi jangan lupa untuk jaga diri dan keluarga tersayang dengan sabun mandian dan cuci tangan Lifebuoy yang memberikan 10 kali ganda perlindungan kuman yang lebih kuat!

Sabun Lifebuoy mampu melawan 99.9% kuman dengan vitamin untuk kulit lebih sihat.

Antara kebaikan lain, sabun mandian Lifebuoy juga berkesan untuk menyegarkan badan terutama sekali dalam keadaan cuaca yang panas sekarang ini.

Manakala sabun cuci tangan Lifebuoy Lemon Fresh pula mampu mengurangkan bau yang melekat pada tangan. Bagus kan?

Dah penat berpanas dalam baju raya di bawah terik menteri, bolehlah kembali segarkan diri dengan Lifebuoy. Barulah lebih semangat nak sambung beraya!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×