Hebahan

Jadikan Hadiah Anda Lebih Eksklusif Dengan Beg Berkilat

52
reads

IMG-20160530-WA0062

Kadang-kadang kita nak beli hadiah pun masalah, nak carik pembalut atau bekas nak isi hadiah pun masalah jugak kan?

Pernahkah anda alami masalah seperti berikut?

  • Nak bungkus hadiah yang dibeli menjadi hamper cantik, tapi anda tak ada masa?
  • Dah survey hamper kat pusat membeli-belah, tapi tak jumpa yang berkenan?
  • Dah jumpa hamper yang berkenan, tapi mahal pulak?
  • Kalau dah penat-penat bungkus cantik-cantik, nanti akan dikoyak juga kan?
  • Bekas yang digunakan sama ada dibuat hiasan atau tak digunakan langsung (especially bekas bakul plastik)

IMG-20160530-WA0060

Jadi apakah cara terbaik untuk mengatasinya?

  • Beg tu sendiri dah cantik, cuma perlu masukkan barangan hadiah yang sesuai
  • Hadiah boleh diberikan kepada baby dan beg kemudiannya boleh pula boleh gunakan oleh ibu, jadi tak membazir
  • Sangat simple dan boleh digunakan untuk bagi hadiah untuk apa-apa majlis seperti perkahwinan, harijadi kanak-kanak maupun untuk bayi yang baru lahir, masukkan hadiah dan bagi, jimat masa dan idea
  • Mudah dan amat berguna – boleh bawa barangan keperluan bayi, isi sejadah dan telekung; kalau bawa Quran untuk pergi mengaji, si pemberi dapat pahala berterusan.
  • Senang nak dihiaskan. Cuma tambahkan riben sedikit pun dah jadi cantik.

IMG-20160530-WA0063

Kelebihan beg berkilat:

  • Rare dan eksklusif
  • Bentuk dan rupa paras ala-ala beg bejenama
  • Boleh di cetak logo, quotes, ucapan atau logo untuk minimum order 50 keping
  • High re-usability, hadiah dah selamat diberikan, begnya pulah boleh digunakan dengan gayanya
  • Boleh digunakan sebagai beg keperluan bayi

Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi saudara Helmy Izzudin daripada The Gifts Department di talian 03-89993041 atau 019-2094429 atau layari www.thegiftsdepartment.com

20160526_152822_resized

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]

Helmy Izzudin Hashim
THE GIFTS DEPT.
“Happiness Doesn’t Result From What We Get, But What We GIVE…”

H&F GLOBAL TRADING (M) SDN BHD

25-1 Jalan PUJ 3/10
Taman Puncak Jalil,
Bandar Putra Permai,
43300 Seri Kembangan,
Selangor

Phone : +603 89993041
Fax : +603 89440510
H/Phone : 0192094429
www.thegiftsdepartment.com

[/box]

Yang Popular

To Top