Famili

Eratkan ‘Bonding’ Anda Bersama Si Comel Hanya Dengan SmartHeart Cat Lick & Menangi Hadiah Menarik!

11.3K
SHARES

Memiliki dan menjaga Si Comel bukanlah sesuatu yang boleh kita ambil mudah. Merawat mereka sejak lahir menuntut komitmen yang tinggi. Ye la! Bukan mudah nak pastikan Si Comel kita sentiasa sihat. Mereka perlu dijaga dengan penuh kasih sayang.

Bab makanan, memang anda perlu titik beratkan. Makanan yang baik dan sihat dapat membantu Si Comel anda membesar dengan sihat dan cerdas. Berikut admin kongsikan beberapa langah yang anda boleh ambil untuk eratkan lagi hubungan anda bersama Si Comel barulah Si Comel anda tak stress.

BERIKAN NAMA UNTUK SI COMEL ANDA

Tahukah anda memberikan nama untuk Si Comel adalah antara langkah terbaik untuk menciptakan bibik-bibik ikatan di antara anda dan Si Comel. Kerap kali memanggil mereka dengan nama yang telah diberikan akan membuatkan mereka tahu bahawa yang anda panggil itu adalah diri mereka. Jadi, pastikan Si Comel korang ada nama ya.

LUANGKAN MASA BERMAIN DENGAN SI COMEL!

Salah satu langkah untuk pastikan Si Comel anda sentiasa sihat, anda juga perlu kerap berinteraksi dengan mereka. Ajaklah Si Comel anda bermain dan jangan lupa untuk belai Si Comel anda. Belaian dibahagian yang tepat boleh menghasilkan “skin ship” yang berkesan.

SEKALI-SEKALI ‘TREAT’ SI COMEL DENGAN MAKANAN YANG MEREKA SUKA

Ha, ini yang paling penting! Sekali-sekala tak salah jika anda belanja Si Comel makanan kucing yang mereka suka. Tak perlu selalu tapi ianya perlu kerana memanjakan Si Comel dengan sesuatu yang mereka suka akan buatkan bonding antara anda dan Si Comel makin kuat.

Justeru, tak salah kiranya anda treat kucing anda dengan SmartHeart Cat Lick bila mana Si Comel anda berkelakuan baik. Untuk pengetahuan anda SmartHeart Cat Lick memang jadi kegemaran kucing di luar sana. Rasanya bukan sahaja enak tapi ia juga mengandungi nutrisi yang diperlukan oleh Si Comel.

Jadi, tak hairanlah jika bonding anda dan Si Comel makin erat, dah tuannya rajin bagi “treat” istimewa. Untuk dapatkan SmartHeart Cat Lick, anda boleh dapatkan secara dalam talian di  www.smartheart.my. Mudahkan? Semuanya dihujung jari sahaja.

JOM SERTAI PERADUAN SENTIASA SMARTHEART. HADIAH MENARIK MENANTI ANDA!

Kebetulan sekarang SmartHeart sedang menjalankan Peraduan Sentiasa SmartHeart. Peraduan ini menawarkan pelbagai hadiah menarik. Anda cuma perlu ikuti langkah mudah berikut:

  1. Beli mana-mana produk makanan kucing SmartHeart
  2. Layari ke www.smartheart.my
  3. Jawab soalan survey dan hantarkan penyertaan anda.

Untuk maklumat lanjut berkenaan terma & syarat lengkap peraduan, anda boleh klik sini.

**Peraduan sah bermula 15 Ogos 2020 – 31 Oktober 2020

Pastikan, anda join peraduan ni. Bukan apa, SmartHeart nak pilih 500 bakal pemenang untuk memenangi hadiah awesome untuk Si Comel. Ha! Ini termasuklah 400 beg jalan Si Comel & 100 bantal edisi terhad SmartHeart bersama produk makanan kucing SmartHeart untuk dimenangi.

Website: SmartHeart

Facebook: SmartHeart Cat Malaysia

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×