Famili

Diskaun Sehingga 50% Di Parkson Sempena Kempen Kembali Ke Sekolah! Siap Boleh Menang Pakej Ke Disneyland!

Setelah sekian lama cuti sekolah, bila nak beli barang naik ke sekolah tu memang rasa seronok sangat. Admin dulu bila mak cakap nak pergi beli barang sekolah je fuh, rasa excited betul! Dah fikir nak kasut macam mana,baju sekolah berapa helai dan yang paling penting, beg sekolah corak apa!

Beg sekolah paling cantik dulu memang semua orang akan pandang lah. Rasa bangga betul! Kebiasaannya ibu bapa akan pilih tempat yang paling mudah untuk anak-anak pilih barang. Senang cerita, satu tempat tapi semuanya ada. Macam Parkson!

Kempen kembali ke sekolah Parkson lebih murah & jimat!

Sempena kempen kembali ke sekolah, Parkson menawarkan promosi hebat di mana pelbagai barangan sekolah akan diberi diskaun hebat! Memang lagi jimat dan berbaloi!

Nak membeli belah di Parkson pun sangat selesa dan convenient untuk keluarga. Ruangnya yang besar memudahkan ibu bapa nak menyorong stroller sambil melayan anak-anak yang lain memilih barang.

Hanya barangan yang bermutu dari Parkson! Ada offer tak?

Ada! Kalau anda nak tahu, uniform sekolah Parkson ada potongan sehingga 10% untuk Ahli Parkson Kad! Bukan itu saja, ada juga barangan seperti botol air Mickey Mouse, beg kasut Disney Frozen, set alat tulis Dora The Explorer dan Ultraman yang boleh didapati dengan hanya RM10! Wow!!

Beg pun ada offer. Beg roda hanya RM39 dan beg sandang boleh didapati dengan harga kurang dari RM50!

Selain itu, terdapat juga barangan Mickey Mouse yang bukan hanya boleh dimiliki oleh kanak-kanak, tapi juga orang dewasa! Semua barangan Mickey Mouse ni ada diskaun sehingga 40% tau!!

Ada tak corak kartun yang terbaru?

Jangan risau, dekat Parkson semua pun ada! Kini anda boleh dapatkan koleksi Pj Masks dan juga Shimmer & Shine di Parkson! Kesemua koleksi kartun ni didatangkan dengan beg belakang, set alat tulis, botol air, bekas pensel dan macam-macam lagi!

Ahli BonusLink juga boleh dapatkan 3 kali ganda BonusLink Points bila shopping di Parkson!

Memang berbaloi betul kalau bawa anak-anak shopping dekat sini. Selain harganya yang murah, barangan yang dijual juga mempunyai kualiti yang tinggi. Jadi, barangan tersebut boleh digunakan dalam tempoh yang lebih lama.

Sambil membeli-belah sambil menang percutian ke Disneyland!

Berita baik untuk Ahli Parkson Kad. Sempena Ulangtahun Parkson ke-31, semua Ahli Parkson Kad boleh join contest bagi memenangi percutian 3 hari 2 malam ke Hong Kong Disneyland untuk 4 orang tau!

Anda hanya perlu berbelanja sehingga RM3,000 dan salah satu barangan tersebut ialah barangan Disney! Contest ni berlangsung sekarang sehingga 31 Disember 2018. Jangan lepaskan peluang terhebat ni!

Maklumat lanjut anda boleh layari laman Facebook Parkson atau laman web mereka di sini!

Most Popular

To Top