Advertorial

Desa Home Warehouse Kembali Dengan Diskaun Sehingga 80%- Gila Berbaloi!

Berita baik buat pasangan yang baru sahaja berkahwin, tentu saja anda ingin survey kelengkapan rumah. Betul tak? Almaklumlah, sekarang  kan musim cuti sekolah. Eh..admin pun pening tau kalau bercakap tentang kelengkapan rumah ni! Tentu ramai yang keliru nak beli kat mana, kat mana yang murah. Ye lah, kalau bab shopping kelengkapan rumah ni, memang confirm habis sampai beribu-ribu!

Alang-alang cuti sekolah yang tak lama lagi, inilah masa yang tepat untuk anda semua serang di jualan penghabisan stok di Desa Home Warehouse. Memang confirm rambang mata nanti!

JOM USHA APA YANG ADA DI DESA HOME!

Desa Home kini mengadakan jualan penghabisan stok gila-gila bermula 25 Mac hingga 31 Mac 2019 ini! Pelbagai kelengkapan rumah yang dijual dengan harga yang betul betul tak masuk akal. Menggoda betul sales kalini! Haa untuk pengetahuan anda, Desa Home akan adakan jualan di Kepong dan One City. Orang Kepong tak nak singgah ke tu?

WOW DEALS DIA MEMANG GEMPAK HABIS!

Ini antara highlight terbaik yang ingin kami kongsikan kepada anda semua. Nah! Desa Home akan adakan promosi gempak dengan diskaun sehingga 80%. Kalau para isteri anda tahu ini, confirm semua benda nak dibelinya. Hehe! Anda semua mesti tertanya-tanya barangan apa yang ada diskaun kan? Haa anda semua jangan terlepas pandang tau tengok gambar di bawah ni.

Paling menarik, jika anda melakukan pembelian sebanyak RM500, anda akan dapat voucher berjumlah RM50. Weh macam tak percaya! Tak sabar pulak nak ke Desa Home ni. Haa..yang pastinya, penghantaran dan pemasangan adalah secara percuma sahaja. (Tertakluk terma dan syarat) So, anda yang duduk jauh ataupun kat ceruk tu, tak perlu risau lagi. Confirm barang anda sampai dengan selamat nanti.

Memang rugi kalau anda tak datang ke Desa Home ni, sebab terdapat pelbagai barangan elektronik yang anda boleh dapatkan seperti penghawa dingin, Smart LED TV, mesin basuh dan banyak lagi. Dah lah semua barangan mereka sangat berkualiti! Yang lagi best, anda juga akan dapat 0% faedah pemasangan selama 12 bulan (Tertakluk terma dan syarat).

Anda semua jangan lepaskan peluang untuk serbu dan borong habis di Desa Home nanti tau. Kalau anda semua tak nak terlepas apa- apa updates dan promosi yang lagi WOWW,  anda boleh klik di Facebook Desa Home.

Kat sini min ada share di mana lokasi jualan penghabisan stok Desa Home ni tau. Nak senang korang waze je nanti. Tup-tup dah sampai!

JUALAN GUDANG TERGEMPAK DESA HOME

Tarikh: 25 Mac 2019 hingga 31 Mac 2019
Tempat: Outlet Desa Home (Kepong & One City)

[ Kompleks Desa ]
Alamat : Kompleks Desa Kepong, Grd Floor, Anchor Tenant, Kompleks Desa, Jalan Kepong, 52100 Kuala Lumpur.
No Tel : 03-62752840/ 62752929
Masa : 11 pagi hingga 9 malam (Isnin hingga Ahad)
Waze: Kompleks Desa Kepong

[ One Space @ One City ]
Alamat : GF-11, GD-18 & GF-23, One Space, The Square @ One City, Jalan USJ 25/1C, One City, 47100 Subang Jaya, Selangor.
No Tel : 03-50223077 / 3062 / 3063
Masa : 11:30 pagi hingga 8:30 malam (Isnin hingga Khamis) ; 11:30 pagi hingga 9 malam (Jumaat & Ahad)
Waze: One Space at One City

Jangan lupa follow dan like Facebook Desa Home jugak tau! Jom borong sakan di Desa Home. Jangan lupa prepare fulus lebih sikit nanti. Hehe!

 

 

 

 

 

 

Most Popular

To Top