Kewangan

Cara Mudah Untuk Renew Insurans Motorsikal Secara Online Guna Loanstreet

83
SHARES

Usahasama Loanstreet dengan Zurich Malaysia untuk menjadi wakil insurans pertama dalam negara menawarkan pembelian insurans motosikal secara atas talian telah tiba! Loanstreet merupakan peneraju utama produk-produk kewangan peribadi dan laman web perbandingan di Malaysia, telah melancarkan perkhidmatan agensi insurans atas talian yang pantas dan mudah kepada pelanggan untuk membuat pembelian insurans motosikal serta membaharui cukai jalan.

BOLEH RENEW INSURANS MOTO SECARA ONLINE SAHAJA!

Paling mudah bagi anda yang mahu memperbaharui insurans motor adalah paling mudah apabila boleh melakukannya secara online iaitu menerusi laman Loan Steet. Bukan itu sahaja, anda tidak perlukan lagi agen untuk menguruskan segala proses pembaharuan.

3 LANGKAH, ANDA SUDAH DILINDUNGI

Hanya dengan menggunakan 3 langkah sahaja anda sudah boleh membuat pembaharuan insurans dengan mudah. Senang nak beli insuran dekat Loan Street, korang ikut je 3 langkah ni :

Langkah 1 – Masukkan nombor kenderaan dan butir peribadi dekat link ni.

Langkah 2 – Setuju dengan harga dan buat pembayaran.

Langkah 3 – Terima Nota Perlindungan (Cover Note) melalui email korang.

Bukan sahaja proses pembaharuan insurans sahaja yang boleh dilalukan melalui Loan Street, banyak lagi perkara yang boleh dilakukan menggunakan laman web ini. Antaranya adalah membuat pinjaman rumah dan kereta, dan juga boleh memohon kad kredit menerusi laman ini juga!

Jangan lupa kalau nak renew insurans boleh terus klik ke lama Loanstreet okay!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×