Sihat

Boost Sistem Imunisasi Tubuh Anda & Keluarga Dengan Ambil Vitamin C Sepanjang Ramadhan Ini!

2.2K
SHARES

Menjaga kesihatan diri sendiri dan keluarga adalah satu kewajipan. Tambahan pula, apabila Ramadan menjelma, tubuh kita lebih cepat letih dan lemau. Apatah lagi, apabila kita perlu bekerja seharian ini menyebabkan tubuh mengalami lebih tekanan.

Justeru itu, penting untuk kita pantau apa yang kita makan supaya tubuh badan dapat dibekalkan dengan nutrisi yang diperlukan bagi menjalani aktiviti harian tanpa sebarang masalah.

Minum Vida C, kaya dengan vitamin, beri tenaga dan boost sistem imunisasi!

 

Vida C adalah minuman sparkling pertama yang diperkaya dengan 1000 miligram Vitamin C. Minuman ini cukup sesuai dijadikan sebagai diet tambahan tubuh kerana kandungan nutrisi tambahan yang dimilikinya.

Selain itu,Vitamin C juga memainkan peranan yang penting dalam penghasilan kolagen pada tubuh badan kita. Kolagen inilah yang memberikan struktur pada tulang, otot dan saluran darah. Jangan tak tahu Vitamin C juga ada kandungan aktioksida yang tinggi sekaligus dapat membantu melindungi sel-sel tubuh badan kita.

 Kembalikan kesegaran tubuh, selepas seharian berpuasa!

Vida C mempunyai rasa yang cukup enak dan menyegarkan. Hilang terus rasa penat dan dahaga berpuasa sepanjang hari dengan hanya seteguk minuman sparkling Vida C. Rugi kalau anda tak cuba.

Bukan itu sahaja Vida C juga membantu membekalkan tenaga dan boost sistem imunisasi tubuh badan kita. Jadi, tak ada lagi  rasa letih, lemau dan tak bertenaga walaupun seharian berpuasa.

Sesuai dinikmati oleh sesiapa sahaja, tak salah kalau korang beli Vida C untuk ahli keluarga tercinta juga, Barulah semuanya kekal bertenaga dan sihat sejahtera sepanjang Ramadhan ini.

Dua perisa untuk anda cuba!

Didatangkan dalam dua perisa iaitu Vida C Orange dan Vida C Lemon, kedua-duanya memiliki rasa yang berbeza. Jika anda suka rasa masam-masam manis boleh cuba Vida C Lemon. Vida C Orange pula mempunyai rasa lebih citrus.

Memang sesuai sangat kedua-dua rasa Vida C ini jika dinikmati ketika berbuka. Rasa yang menyegarkan dan paling penting berkhasiat!

Jadi, bagi anda yang nak mencuba dan berkongsi sedikit kebaikan untuk kesihatan dengan keluarga, boleh dapatkan produk Vida C di farmasi, Caring, Lazada, Shopee & 7-Eleven.

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk Vida C, anda klik sahaja link di bawah.

Website: Vida C

Facebook: Dydo Drino Malaysia

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×