Hebahan

Boleh Forward & Reverse – Sertai Peraduan Dari Rubine Untuk Peluang Menangi Kipas Raffica.

5.8K
SHARES

Apakah benda paling diperlukan apabila berpindah ke rumah baru? Semestinya kipas angin! Tidak kisahlah anda menggunakan kipas angin berdiri, lekat pada dinding atau siling sekalipun, janji ada kipas.

Kipas siling sentiasa menjadi pilihan kerana tidak memakan ruang rumah. Tambahan pula, peredaran udara lebih selesa. Untuk pengetahuan anda, terdapat satu cara untuk dapatkan kipas siling yang terbaik secara percuma saja. Bagaimana caranya? Haa…

Sertai peraduan dari Rubine & berpeluang menang hadiah kipas siling RAFFICA!

Kejutan hebat untuk anda! Rubine sedang mengadakan peraduan menarik untuk anda sertai. Tawaran hadiah juga sangat gempak dan berbaloi untuk anda rebut. Hadiahnya berupa Kipas Siling RAFFICA. Meletop habis!

Kenapa anda kena rebut Kipas Siling RAFFICA yang menjadi hadiah utama peraduan ini? Kipas siling ini sebenarnya sangat berguna. Mari kita tengok fungsi menarik yang ada padanya..

Menggunakan teknologi motor DC yang menjimatkan tenaga

Jika anda mahukan kipas yang menjimatkan tenaga, Kipas Siling RAFFICA memang pilihan tepat. Kipas siling dengan pilihan saiz 45 dan 56 inci ini menggunakan teknologi motor DC yang jimat tenaga. Bil elektrik pun tak menimbun.

Bilah diperbuat daripada bahan ABS yang berkualiti

Nak kipas siling yang berpusing laju? Kipas Siling RAFFICA boleh jadi teman setia anda di rumah. Dilengkapi dengan 5 bilah yang diperbuat daripada bahas ABS yang ringan, kipas siling ini mempunyai kelajuan sehingga tahap 6. Sangat laju!

Reka bentuk bilah yang melengkung, nampak unik

Rekaan Kipas Siling RAFFICA berbentuk melengkung supaya aliran udara tersebar sama rata di kawasan yang luas. Dengan tona pine wood, kipas siling ini sangat cantik dipasang kerana rumah akan nampak lebih berseri.

Dikawal menggunakan Radio Frequency Remote

Kipas siling kalau tak ada remote memang tak sah. Remote Kipas Siling RAFFICA iaitu Radio Frequency Remote boleh digunakan di mana-mana saja. Anda tidak perlu pergi ke bawah kipas untuk tekan button. Boleh tunjuk pada mana-mana tempat. Hebat!

Dilengkapi lampu LED tri-warna yang memukau

Kipas Siling RAFFICA dilengkapi dengan lampu LED tri-warna yang memukau. Daripada cahaya terang ke redup, lampu ini boleh dikawal dengan remote. Sangat berguna pada waktu malam.

Tidur lebih selesa dengan fungsi Sleep Mode

Kipas Siling RAFFICA juga dilengkapi dengan fungsi Sleep Mode. Dengan fungsi ini, kelajuan kipas akan dikekalkan selama satu jam dan auto reset ke tahap kelajuan 2. Tidur lebih lena dan selesa!

Memiliki fungsi forward & reverse yang menarik

Anda tahu tak ada kipas angin yang punyai fungsi forward dan reverse? Haa.. Kipas Siling RAFFICA adalah salah satunya. Kipas siling ini punyai dua fungsi sama ada berputar mengikut arah jam dan melawan arah jam.

Apa fungsi forward dan reverse ini? Fungsi ini sangat berguna apabila anda memasang penghawa dingin di rumah. Jika anda tidak mahu udara sejuk secara terus, gunakan fungsi ini supaya udara sejuk mengelilingi rumah anda. Sangat selesa!

Suri rumah pasti gembira jika memiliki kipas siling ini kerana ia sesuai dipasang di ruang dapur. Anda tidak perlu risaukan asap dan bau masakan kerana ia akan naik ke siling dan tidak menolak ke ruang tamu. Bolehlah masak puas-puas!

Inilah cara mudah untuk dapatkan kipas siling RAFFICA oleh Rubine

Geramnya tengok fungsi menarik yang ada pada Kipas Siling RAFFICA ni. Sangat berguna! Pasti anda tak sabar mahu sertai peraduan oleh Rubine bukan? Kami boleh ajar sebab sangat mudah. Anda hanya perlu ikut langkah demi langkah di bawah ya.

CARA SERTAI PERADUAN OLEH RUBINE

  1. Like Facebook Page Rubine Malaysia.

  2. Like dan share artikel ini. (Pastikan Facebook page diset ke awam)

  3. Komen dan tag 3 rakan anda.

Mudahnya! Kalau beritahu keluarga dan kawan-kawan juga pasti mereka terkejut kerana cara sertai sangat mudah tapi hadiah lumayan habis. Bukan senang nak dapat ya.

Cuba korang tengok video ni. Power beb Kipas Siling RAFFICA ni.

【 最近天气太热影响到你美好的心情?😭】

不用怕闷热咯喂! Rubine DC Fan, 设计时尚又实用!😍只要拿起遥控滴一滴就能开启Turbo Mode可以把你的身上的汗‘秒吹干’🤯💦 Rubine Malaysia OneFM William

Posted by Viralcham.com on Tuesday, March 3, 2020

Jom sertai peraduan dan ikut langkah yang kami beri. Peraduan ni akan berakhir pada 15 April 2020. Hanya seorang pemenang akan dipilih jadi inilah peluangnya. Pemenang akan diumumkan pada 28 April 2020. Manalah tahu anda dapat durian runtuh kali ni? Syoknya!

Untuk info lebih lanjut, anda boleh layari ke laman web https://www.rubine.com.my/. Jangan lupa untuk LIKE dan FOLLOW Facebook Page Rubine Malaysia di bawah.

Most Popular

To Top
×