Famili

Biar Betul??? Memang Tak Sangka, Dengan RM10 Sehari Pun Boleh Enjoy Unlimited Wifi Di Luar Negara? Menakjubkan!

6.6K
SHARES

Ada cuti panjang pada akhir bulan Ogos ini kan? Cuti 4 hari, dari 31 Ogos 2017 hingga 3 September 2017 sempena Hari Kebangsaan dan Hari Raya Haji adalah waktu terbaik untuk anda travel ke luar negara bersama yang tersayang   Nanti mesti nak update status kat laman sosial, nak Whatsapp orang tersayang, nak buat live update untuk tunjuk pemandangan indah di luar negara. Macam-macam benda nak buat tapi tak seronok la tak ada wifi bila travel! Runsing betul 

Foto kredit: hsfrhn

Berita ini pasti membuat si kaki travel yang ingin melancong ke luar negara berasa seronok! Travel Recommends kini mengadakan promosi perkhidmatan sewa TravelWifi dengan harga terendah sempena bulan Ogos! Wahhh… Tak tahu apa itu TravelWifi? Orang kata, kalau tak kenal maka tak cinta kan?  So jom berkenalan dulu dengan TravelWifi ini!

TRAVELWIFI SETIA MENJADI RAKAN TRAVEL ANDA DI LUAR NEGARA

TravelWifi yang comel, mudah dibawa ke mana-mana semasa travel.

Travel with Wifi atau mudah dikenali sebagai TravelWifi memang pilihan tepat untuk anda bawa bersama ketika melancong di luar negara. Sebagai hotspot, anda juga boleh kongsi wifi ini dengan keluarga dan rakan anda sewaktu travel. Ia boleh connect sehingga 5 device. Wau, hebatnya!

RAMAI PENGGUNA BERPUAS HATI DENGAN TRAVELWIFI

Foto kredit: Annuar

Memang meletop habis! Tak sangka dah ramai yang menggunakan TravelWifi ini bila travel ke luar negara. Betul-betul puas hati! Mereka tak menyesal memilih TravelWifi sebagai rakan travel mereka. Dengan reka bentuknya yang mudah dibawa, sangat disyorkan untuk mereka yang suka update di laman sosial. Hihi. 

Foto kredit: mytravellicious_abang_Fadli

Foto kredit: pernabekala

Foto kredit: AirAsiaGo

Foto kredit: hsfrhn

Foto kredit: msyafiq_afandi

Foto kredit: AnjoeKoh

Info umum tetang TravelWifi di Facebook

Untuk pengetahuan anda, Travel Recommends telah lama menawarkan perkhidmatan sewa TravelWifi ini di semua 16 negara. Wow, memang power habis la Travel Recommends ni! 

PROMOSI TERKINI “SHOCKING DEAL” YANG GEMPAK HABIS

Paling terkini di Travel Recommends adalah mereka mengadakan promosi hebat iaitu “Shocking Deal” yang menawarkan dengan harga terendah RM10 sehari, anda boleh enjoy unlimited wifi apabila travel di luar negara! Ish, tak boleh jadi ni! Rasa nak travel pula. Seronoknya!

Promosi Shocking Deal. Admin pun terkejut.

Anda kena take note! Promosi ini hanya untuk pengguna yang ingin travel ke Jepun, Korea Selatan, Taiwan dan Thailand pada bulan Ogos sahaja. Rancang travel anda baik-baik dan jangan lepaskan peluang yang ada! Harga promosi lebih meletop berbanding harga biasa bagi setiap negara! 

  • Jepun: RM1o/sehari (harga biasa: RM18/sehari)
  • Korea Selatan dan Taiwan: RM1o/sehari (harga biasa: RM15/sehari)
  • Thailand: RM1o/sehari (harga biasa: RM19/sehari)

Selain itu, anda juga perlu gunakan kod promo ‘SHOCKING10’ apabila anda membuat tempahan! Jangan lupa tu. Senang je kan? 

PROMOSI PAS KERETA API JEPUN TURUT ADA!

Selain wifi router, Travel Recommends juga menawarkan tiket Overseas Attraction dan Pas Kereta Api Jepun dengan diskaun terhebat! Hanya beli 2 Pas dan anda boleh enjoy 4G unlimited wifi  selama dua hari secara percuma di Jepun. Boleh guna internet puas-puas semasa travel di sana! Bila lagi nak merasa pakai kimono Jepun kan? 

MACAM MANA NAK SEWA TRAVELWIFI DAN DI MANA?

Cara sewa TravelWifi dan cawangan Travel Recommends di Malaysia.

Bagaimana untuk sewa TravelWifi? Anda boleh rujuk pada gambar di atas. Langkah-langkah yang penuh teliti diberikan. Travel Recommends mempunyai cawangan mereka di KLIA, KLIA 2, Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang dan Johor Branch. Alamat turut tertera di gambar. Sangat mudah kan?

Foto kredit: caroleats

Dah mula rasa nak travel ke luar negara bulan Ogos ni? Hehe. Lagi seronok pergi dengan yang tersayang kan? Jangan lupa tempah TravelWifi untuk travel bulan ini. Promosi hanya untuk pelancongan ke Jepun, Korea Selatan, Taiwan dan Thailand pada bulan Ogos sahaja tau. Kod promo ‘SHOCKING10’ juga jangan dilupakan semasa membuat tempahan!

Info lanjut tentang promosi TravelWifi ini ada di laman sesawang Travel Recommends. Anda juga boleh layari Facebook Travel Recommends dan follow mereka di instagram @TravelRecommends. Sebarang pertanyaan dan untuk tempahan last minute, anda boleh hubungi mereka terus melalui Whatsapp di +6012-3350541.

Jom pergi travel ke luar negara pada akhir bulan Ogos ni. Tak sabar nak guna TravelWifi di luar negara!   

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×