Famili

Berebut Nak Jadi Anak Kesayangan Mak, Biar Betul Ayda Jebat Dan Fyna Jebat Bergaduh?

6.4K
SHARES

Saban tahun Watsons sentiasa menyajikan video raya yang meriah siap dengan lagunya. Tahun ini pun tak kurang hebatnya. Ceria betul video raya hasil kerjasama dengan Poh Kong. Anda dah tonton?

Dibintangi oleh pelakon-pelakon berkelas seperti Ayda Hebat, Fyna Jebat, Didie Alias, Faizal Hussein, Nabil Mahir, Shaida Ali dan Meow, aksi mereka dalam iklan raya kali ini cukup mencuit hati dan menghiburkan.

“Rahsia Gaya Raya” kisah persaingan adik beradik!

Mengisahkan kehidupan Divatektif Moriarty dan Divatektif Shelock yang sering bersaing menyelesaikan misteri yang berlaku dalam kehidupan seharian mereka.

Kedua-duanya macam anjing dengan kucing. Tak sependapat. Ada sahaja yang tak kena!

Masing-masing nak nampak hebat dimata ibu mereka, Mak Bling-Bling. Kononnya nak jadi anak kesayangan.

Nak tahu macam mana adik beradik ni menyelesaikan Misteri rantai mak hilang? Pastikan anda tonton video raya “Rahsia Gaya Raya”Watsons. Barulah ceria raya anda dan keluarga.

Mahu meriahkan sambutan Aidilfitri anda, Watsons tawarkan diskaun sehingga 50%!

Mahu sambutan Aidilfitri pada tahun ini lebih ceria dan bermakna, Watsons tawarkan diskaun sehingga 50% bagi produk-produk yang mereka pasarkan. Nanti bolehlah anda dapatkan barangan keperluan peribadi dan keperluan keluarga di sana.

• Nikmati rebat segera RM5 serta-merta dengan pembelian minima bernilai RM100 di seluruh kedai dan dalam talian.

• Nikmati rebat segera RM20 serta-merta dengan pembelian minima bernilai RM200 di seluruh kedai dan dalam talian.

Promosi rebat ini sah sehingga 11 April dan boleh digunakan bersama-sama diskaun dan promosi-promosi lain. Oleh itu, ambil kesempatan ini untuk menikmati lebih banyak penjimatan ketika membeli belah di Watsons!

Bukan apa, bagi ahli yang berbelanja RM80 dan ke atas, Watsons akan bagi sampul raya secara PERCUMA dan untuk ahli elite, anda akan dapat pelbagai hadiah percuma apabila berbelanja RM288 dan ke atas dalam satu resit.

Menang Hadiah Melebihi 5,888,888 dengan Watsons!

Selain itu, meriahkan lagi sambutan hari raya anda dan keluarga dengan pelbagai promosi hebat daripada Watsons dan peluang untuk memenangi pelbagai hadiah menarik yang bernilai lebih RM 5,888,888!

Berikut adalah senarai hadiah-hadiah luar biasa yang Watsons ada untuk para pemenang Peraduan “Rahsia Gaya Raya”

Hadiah Utama: 

 • Sebuah Perodua Myvi 1.3G CVT
 • Sebuah Proton  Bezza 1.0GX/AQ1GZ2

Hadiah pertama:

 • 5 Pemenang X Baucar Poh Kong Diamond & Baucar baucar Diamond and Gems  bernilai RM500
 • 10 Pemenang X Baucar Poh Kong Diamond atau Tranz Jewellery atau baucar jenama bernilai RM200
 • 40 Pemenang X Baucar Poh Kong Bernilai RM500 ( baucar Diamond and Gems bernilai RM 300 dan baucar jenama bernilai RM 200)

Hadiah Saguhati:

 • 10 Pemenang X e-Baucar Watsons bernilai RM 1000
 • 30 Pemenang X e-Baucar Watsons bernilai RM500
 • 100 Pemenang X e-Baucar Watsons bernilai RM200

Belanja minima RM80 dan keatas untuk peluang menang baucar tunai bernilai RM8

atau

Belanja minima RM150 untuk peluang menang baucar dalam talian bernilai RM18.

Sertai Peraduan “Rahsia Gaya Raya” sekarang!

Nak tahu bagaimana anda boleh sertai Peraduan “Rahsia Gaya Raya” untuk menang sebuah Perodua Myvi 1.3G CVT atau sebuah Proton Bezza 1.0GX/AQ 1GZ2?

Jom follow langkah-langkah penyertaan di bawah:

Langkah 1:

 • Daftar kad keahlian Watsons anda.
 • Ahli mestilah berdaftar dengan nombor telefon bimbit dan alamat e-mel yang sah.
 • Pendaftaran kad dibuat di laman web rasmi Watsons atau melalui aplikasi mudah alih  Watsons MY.

Langkah 2:

Belanja RM80 dan keatas dimana-mana cawangan Watsons yang berdekatan dengan anda, bayar menggunakan kad Visa untuk 1 penyertaan bagi satu transaksi berjaya.

Atau

Belanja RM80 dan ketas melalui aplikasi mudah alih Watsons MY, semak keluar menggunakan kad Visa untuk 2 penyertaan bagi satu transaksi berjaya

Langkah 3:

Hantar penyertaan korang ke https://survey.aswatson.net/WISE/index.php/264685/lang-en

Dapatkan baucar kesihatan & kecantikan untuk lebih banyak penjimatan!

Jangan lupa untuk dapatkan juga produk-produk kesihatan, produk penjagaan wajah, barangan peribadi dan kosmetik di Watsons. Mereka ada sediakan baucar kesihatan dan kecantikan dimana korang boleh jimat sehingga RM355. Pautan penebusan baucar ada di SINI!

Penebusan boleh dibuat di cawangan Watsons seluruh negara dengan mengimbas kod bar pada baucar atau secara dalam talian dengan memasukkan kod promo sebelum semak keluar.

Bukan itu je, bagi setiap pembelian RM150* dan keatas korang dapat penjimatan RM10.

*Sah untuk produk suplement kecantikan sahaja. Tertakluk pada Terma & Syarat.

Berikut adalah perkongsian video-video promosi daripada Watsons sempena sambutan Aidilfitri tahun ini. Ada banyak promosi istimewa khas buat ahli Watsons.

1. Promosi kosmetik: https://www.youtube.com/shorts/qlTZWy_ajx4

Terdapat pelbagai promosi istimewa untuk produk-produk kosmetik terutamanya buat ahli Watsons. Antara jenama yang terlibat termasuklah Revlon, Wardah, Y.O.U, Silkygirl dan banyak lagi.

2. Promosi produk kesihatan: https://www.youtube.com/shorts/tppNiT9Uq9w

Sesuai diamalkan oleh lelaki dan wanita, dapatkan produk-produk kesihatan daripada jenama terkemuka seperti Kinohimitsu, Cetaphil, Flavettes efferverscent glow, BIO-LIFE Multivitamins dan banyak lagi pada harga terjangkau.

3. Promosi produk penjagaan peribadi: https://www.youtube.com/shorts/vkPb-5NcVrM

Pelbagai produk penjagaan diri ditawarkan pada harga runtuh antaranya aneka syampu lelaki dan wanita, tonik rambut, gel mandian, pomade dan pembasmi bau mulut Listerine.

4. Promosi produk penjagaan wajah: https://www.youtube.com/shorts/6J_KQjXYayA

Dapatkan produk penjagaan wajah seperti Bio Bright Beauty Glow Essence Bio-essence, Glow-C Super Boosting Serum Cosmoderm, Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum, Bye-Bye Pore Sherbet Cream Pink by Pure Beauty, Anti Dark Spot Serum Nivea Luminious, Crystal Secret Dark Spot & Brightening Serum Wardah serta banyak lagi pada harga mampu milik.

Tonton lagi 4 kes menarik dari Watsons!

The Divatecktives never rest, 4 more cases to solve, watch the below: Kes Mekap Tak Cukup Bling, Kes Nabil Lupa Jaga Diri, Kes Uncle Nak Kena Upgrade dan Kes Fyna Kurang Berseri untuk pelbagai tips kecantikan dan kesihatan yang bermanfaat untuk tampil berseri di Aidilfitri.

Dapatkan patung Unik sekarang untuk membantu mereka yang memerlukan!

Watsons Unik x Pavilion
Terdapat 4 Unik di sekitar Pavilion KL. Ikuti 3 langkah mudah di bawah dan 100 pelanggan bertuah berpeluang memenangi mata Watsons bernilai RM100!

Langkah 1: Tangkap gambar dengan setiap Unik.
Langkah 2: Muat naik ke Instagram anda dan tag @watsonsmy #WatsonsUniklnPavilion
Langkah 3: Tetapkan akaun Instagram anda kepada umum!

*Peraduan sah bermula 6 April hingga 6 Mei 2023. Pemenang akan diumumkan di akaun media sosial Watsons Malaysia. Tertakluk kepada terma & syarat.

Anda juga boleh membawa pulang Unik dengan hanya RM29.90 dari cawangan Watsons atau dalam talian atau kumpulkan 8 eStem dan tebus Unik comel ini dengan harga RM9.90! Semua hasil kutipan akan disumbangkan kepada Yayasan Chow Kit untuk membantu mereka yang memerlukan.

Layari Watsons untuk maklumat lanjut.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×