Cantik

Beli 1 Yang Ke-2 Harga RM 1! Produk Kecantikan Korea Ini Lulus Ujian Klinikal Antarabangsa!

Memilik kulit yang bersih adalah kunci keyakinan diri apabila berhadapan dengan orang ramai. Sebenarnya mudah je nak ada kulit wajah yang sihat! Hanya 20 minit diperlukan kulit anda kan kelihatan bersih dan glowing.

Produk ini akan bantu kulit wajah kelihatan bersinar. Tambahan pulak sekarang mereka ada promosi. Tak percaya? Betul lah! Tanpa bahan kimia! Sesuai bagi semua kulit wajah! ID. AZ DERM tawarkan koleksi penjagaan kulit wajah melalui mask Istimewa mereka.

ADA PROMO! BELI SATU MASK PEMBELIAN KEDUA CUMA RM 1!

Tambah menarik  bila anda beli ID. AZ DERM mask sekarang pembelian mask kedua dalam resit yang sama cuma berharga RM 1. Mesti anda semua terpikir yang harga mask ni mahalkan? Sebenarnya tak! Bagi Water dan Bright-Fit Mask harga satu mask cuma RM 12.90 dan bagi Golden Fit Mask cuma RM 19.90. Berbaloi sangat kan?

Dari pergi spa dan habis ratusan ringgit, ini alternatif terbaik anda bagi memiliki kulit wajah yang sihat, bersih, anjal, gebu dan glowing. Tak Perlu dah membazir! Pakai mask 20 minit je confirm nanti kulit anda glowing dan bebas cela. Biasalah produk dermatology memang 100% boleh dipercayai.

SEMUA KEBAIKAN DALAM 20 MINIT! MEMANG AJAIB LA!

Bagi mereka yang nak kesan maksima dalam tempoh 20 minit ini yang anda perlu cuba ID. AZ DERM mask. Di datangkan dalam 3 pilihan iaitu, Water-Fit Mask, Bright-Fit Mask dan Golden-Fit Mask anda pasti terpesona dengan keberkesanannya.

Untuk pengetahuan produk yang dihasilkan di Korea ini memang best sangat. Pertama! Mask muka ni tak besar dan tak terlalu kecil muat-muat wajah kita je. Selain itu, bahan mask bukan sebarangan tapi mask ID. AZ DERM di buat mengunakan bahan berkualiti dan telah menjalani ujian klinikal. Jadi ianya memang selamat digunakan.

SELAMAT TINGGAL KULIT KERING! KINI KULIT LEMBUT & LEMBAP!

Walaupun mempunyai fungsi yang berlainan namun percayalah setiap satu daripada mask ID. AZ DERM memang akan membuatkan anda jatuh cinta selepas sekali penggunaannya. Hanya dalam tempoh masa 15 hingga 20 minit kulit anda bukan sahaja menjadi lebih cerah, lembap dan anjal bahkan nampak glowing gitu.

Nak tahu kenapa hasilnya begitu awesome? Ha! Sebenarnya mask ini ada kandungan  air, glycerin, ekstak mutiara ekstrak buah-buahan, ekstrak royal jelly ,air laut, hydrolyzed kolagen dan macam-macam lagi bergantung kepada jenis mask yang anda pilih. Sebab tu la dalam masa yang singkat ja kulit anda akan mendapat nutrisi yang diperlukan. Hebatkan?

BEBAS KIMIA! ID. AZ DERM REVOLUSI DUNIA KECANTIKAN!

Tanpa penggunaan sebarang bahan kimia, anda kini boleh mendapatkan kulit wajah yang mulus dan halus serta sihat hanya dengan menggunakan ID. AZ DERM mask.  Jadi apa lagi yang anda tunggu! Jom grab  ID. AZ DERM sekarang jugak.

Promosi ini bermula dari 7 Disember hingga 3 Januari dan sah bagi pembelian di semenanjung Malaysia. Tertanya-tanya macam mana nak dapatkan mask muka ID. AZ DERM? Anda hanya perlu melayari Watsons Online Store dan order disana atau boleh lah singgah ke Cawangan Watsons yang berhampiran dengan anda.

 http://en.id-az.co.kr/newpage/brand_new.html

: Watson Online Store

Yang Popular

To Top