Famili

Bayi Lelaki 11 Bulan Tidak Sedarkan Diri, Maut Di Rumah Pengasuh

32
SHARES

Satu kes kematian dilaporkan membabitkan bayi lelaki di rumah pengasuhnya di Kajang dan polis meminta orang ramai menyalurkan maklumat berhubung kes kematian tersebut.

Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Mohd Zaid Hassan berkata, pihaknya menerima laporan daripada Pegawai Perubatan Hospital Serdang mengenai kejadian itu.

Baca juga: Selepas 14 Jam Anak Meninggal, Ibu Pula Menyusul…

BAYI LELAKI 11 BULAN TIDAK SEDARKAN DIRI, MAUT DI RUMAH PENGASUH

Jelas Mohd Zaid Hassan, pihak Hospital Serdang memaklumkan menerima bayi berusia 11 bulan dalam keadaan tidak sedarkan diri yang dibawa dari rumah pengasuh, lapor Harian Metro

“Keterangan daripada pengasuh sudah diambil. Setakat ini siasatan masih diteruskan bagi mengetahui punca sebenar kematian bayi itu,” ujarnya.

Beliau berkata, bedah siasat sudah dijalankan hari ini di Unit Forensik Hospital Serdang. Kes disiasat mengikut Seksyen 31(1)(a) Akta Kanak-Kanak 2001.

Tambahnya, setakat ini tiada sebarang tangkapan dilakukan dan meminta orang ramai yang ada maklumat mengenai kes itu boleh menghubungi mana-mana balai terdekat atau Pegawai Penyiasat Inspektor Mohd Raziman Rasid di talian 019-4565502.

Sumber: Harian Metro

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×