Advertorial

Bawa Pulang Kereta Honda Baharu Serta Pelbagai Hadiah Lumayan Untuk Anda!

1.9K
SHARES

Bulan Oktober dah muncul tiba dan nampaknya kali ni ia bawa bersama khabar gembira daripada Honda! Dengar kata Honda ada macam-macam hadiah best untuk anda bawa pulang bersama kereta baru anda nanti. Nak tahu apa yang menarik? Baca artikel ni sampai habis ya.

Honda tawar hadiah dan ganjaran terkumpul bernilai sehingga RM10,000*

Kalau anda nak tahu, bermula sekarang sehingga 31 Oktober 2019, Honda Malaysia kini sedang mengadakan promosi October’s A H.I.T.

Sebagaimana tradisi sebelumnya, promosi dan ganjaran daripada Honda memang tak pernah mengecewakan. Kali ini, anda berpeluang enjoy hadiah dan ganjaran terkumpul bernilai sehingga RM10,000*!

Ada bonus hujung tahun yang lumayan

Beli kereta pun dapat bonus hujung tahun? Ya, ini bukan angan-angan tau sebab Honda memang betul-betul berbesar hati nak berikan ganjaran hebat kepada pelanggan yang membeli kereta sepanjang bulan Oktober ini.

Enjoy baucar servis percuma atau pilihan wang tunai

Part yang paling admin suka kalau beli kereta Honda waktu sekarang ni ialah apabila anda berpeluang dapat baucar servis percuma bernilai sehingga RM3500 tau. Paling best, anda juga sebenarnya boleh pilih sama ada nak baucar servis kereta atau tukar dengan wang tunai. Memang baik hati betul Honda ya!

Hadiah ekslusif Honda untuk dibawa pulang

Dan apa yang paling penting ialah, anda tak boleh lepaskan peluang untuk dapatkan hadiah-hadiah ekslusif daripada Honda. Pendek kata siapa yang beli kereta Honda sepanjang Oktober ni memang untung besarlah!

Jom ke bilik pameran Honda berhampiran sekarang!

Kalau anda atau kawan-kawan bercadang nak beli kereta baru, kami yakin ini adalah masa paling sesuai untuk berkunjung ke bilik pameran Honda berhampiran anda sekarang.

Sebarang maklumat lanjut tentang terma dan syarat promosi¬†October’s A H.I.T ini, anda boleh layari laman sesawang Honda hari ini juga!

Most Popular

To Top