Business

Awas! Jangan Terpedaya Dengan Iklan Mereka Tapi Singgah & Pastikan Kalau Tak Percaya…

16.5K
reads

Wow! Jualan akhir tahun dah kembali.. Inilah masanya untuk kita dapatkan barangan keperluan kita dan keluarga dengan tawaran harga yang berpatutan. Ha! Jangan kata kaum wanita je, kaum lelaki pun gunakanlah waktu ni sebaiknya untuk menghargai kaum isteri.. Macam mana caranya? Jom baca!

Kaum wanita mana yang tak suka dengan perhiasan diri especially kalau dapat memiliki koleksi yang terkini dengan rekaan ekslusif. Tambah menarik bila suami yang tersayang pulak hadiahkan lebih bermakna lagi la hadiah tersebut.

REKAAN EKSLUSIF PADA HARGA BERPATUTAN! CANTIK SANGAT!

Poh Kong tidak pernah menghampakan! Kini mereka kembali lagi dengan rekaan ekslusif yang cukup moden & terkini. Memang meriah.. Bukan senang ye nak dapatkan rekaan ekslusif dengan harga berpatutan! Inilah masanya nak jamu mata. Kalau dah bekenan tu boleh la terus beli! Paling best ada hadiah menanti.

KOLEKSI MENAWAN & CERIA! BERMOTIFKAN BUNGA… SESUAI UNTUK SEMUA!

Bagi yang gemar untuk shopping sendiri tu, boleh la mintak suami tambahkan bajet sebab kali ini Poh Kong ada koleksi terbaru yang cukup mempesonakan. Rekaannya pulak trendy tetapi sesuai bagi semua peringkat umur.

Rekaan kali ini mengentengahkan rekaan berasaskan motif bunga-bungaan dan loket kubus bertema kartun Mickey Mouse yang comel. Koleksi musim bunga pada kali ini ialah koleksi penuh yang mampu digayakan oleh semua golongan umur termasuklah kanak-kanak.

RAMBANG MATA… PELBAGAI PILIHAN PERHIASAN DIRI ADA!

Menawarkan koleksi perhiasan diri meliputi cincin, subang, rantai leher, gelang tangan dan loket. Koleksi yang mengentengahkan penggunaan emas 916, emas putih dan juga permata ini cukup elegan untuk digayakan di mana-mana termasuklah majlis-majlis rasmi dan sambutan keraian.

BESTNYA! ADA HADIAH PERCUMA UNTUK ANDA SEMUA…

Nangis lah kalau anda tak dapatkan koleksi pada kali ini! Bukan sahaja anda akan dapat memiliki koleksi barang kemas yang terkini tapi siap boleh dapat hadiah tau…

Nak beli cincin tunang, cincin kahwin atau hadiah anniversary pun boleh. Lagipun inilah peluang para suami nak belanja si isteri, barulah makin mencurah-curah rezeki tu nanti. Tambah best sebab bila anda spend RM 1000 dan keatas anda akan dapat tote bag ekslusif dari Poh Kong. Sementara stock masih ada! Siapa cepat dia dapat ye!

Promosi  ini sah hingga 1 Januari tahun depan,ianya peluang terbaik anda untuk memiliki koleksi Poh Kong dengan harga berpatutan. Jadi jangan lupa lock date anda dan singgah ke outlet Poh Kong yang berdekatan dengan anda untuk lihat sendiri koleksi mereka yang istimewa dan ceria ini. Tapi promosi ini tidak termasuk pembelian jongkong emas, silver dan syiling ye!

 Facebook: http://bit.ly/2kbiv8t

 Website: http://bit.ly/2jAqLLa

 

Yang Popular

To Top