Pilihan Editor

Anda Tak Sabar Nantikan Piala Dunia 2018? Ekslusif Ni! Tak Percaya? Jom Klik!

Demam Piala Dunia dah melanda? Jangan tak tahu pulak yang Vivo  dah lancarkan Vivo X20 edisi terhad dekat Kremlin, Rusia baru-baru ini. Inilah kerjasama yang paling best! Nak tahu kenapa? Sebab melalui kerjasama ini, anda boleh memiliki telefon pintar dengan logo ekslusif Piala Dunia 2018.

EDISI TERHAD! VIVO X20 JANJI KELAINAN!

Awesome habis kan? Peminat bola dekat luar sana jangan lepaskan peluang untuk memiliki Vivo X20 yang cukup elegen & mewah dengan rekaan yang sangat terkini. Di datangkan dengan warna hitam, Vivo X 20 ni dilihat cukup sesuai digayakan oleh semua golongan umur tanpa mengira lelaki atau wanita.

PENAJA UTAMA! VIVO SETAPAK KEHADAPAN!

Vivo merupakan peneraju utama bagi Piala Duania 2018 di Rusia. Hebat kan? Bukan mudah ye nak sponsor event terbesar dunia ni! Tahniah buat Vivo sebab dah melangkah setapak lebih jauh!

Ramai tertanya-tanya apa kelebihan Vivo X20 sehingga dipilih menjadi telefon ekslusif bagi Piala Dunia 2018. Vivo X20 sebenarnya dah dilancarkan pada September lalu, tapi ini adalah edisi yang diterbitkan khusus bagi peminat-peminat bola diluar sana.

SPESIFIKASI HEBAT! VIVO X20 SMARTPHONE PIALA DUNIA!

Bukan senang nak ada barangan dengan logo Piala Dunia ye! Hanya telefon pintar Vivo X20 sahaja yang diberikan kelebihan ini. Kalau anda nak tahu Vivo X20 ni memiliki skrin sentuh sebesar 6.01 inci dengan kemampuan paparan yang mencecah 1080 piksel. Hebatkan? Siapa kata Vivo hanya sesuai untuk selfie dan wefie nak kena ketuk tu!

Sebenarnya kalau pakai Vivo X20 ni nak tengok movie guna telefon pun layan. Paparan HD tau! Kaki main game harus ada Vivo X20,nak main Mobile Legend, nampak jelas musuh dekat mana. Sound system pun power habis! Tak Percaya boleh singgah outlet Vivo dan try sendiri. Confirm anda tak kan kecewa.

REKAAN MEWAH & CLASSY! TAK RUGI KALAU BELI!

Cukup classy dan mewah X20 edisi terhad ini. Ianya berikan anda spesifikasi terbaik sebagai telefon pintar namun, jauhkan persepsi anda bahawa Vivo ailah pakar selfie dan wefie kerana ianya lebih daripada itu!

Ramai yang tertanya-tanya tahan lama ke bateri Vivo ni? Okay Vivo X20 gunakan bateri 3245mAh. Jadi memang tahan 2 hari kalau anda hanya guna untuk basic used. Tapi kalau dah on mobile data seharian pakai telefon jenama apa pun bateri cepat habis.

Jadi apa lagi  yang anda tunggu inilah peluang anda untuk memiliki  telefon rasmi dan ekslusif Piala Dunia 2018 iaitu Vivo X20. Kata peminat bola sejati… Kena la ada Vivo X 20 sebagai tanda sokongan anda tehadap Piala Dunia yang bakal berlangsung tidak lama lagi. Barulah meletup gitu.

 

Yang Popular

To Top