Famili

Ambil Gambar Kreatif Bersama Si Meowy Anda Untuk Peluang Memenangi 500 set Hamper Me-O Bernilai RM300!

9.7K
SHARES

Memiliki Si Meowy yang sihat, bulat dengan bulu berkilat sememangnya menjadi impian semua pemilik kucing. Namun begitu, tahukah anda bahawa makanan juga memainkan peranan penting bagi memastikan tumbesaran Si Meowy anda berlaku dengan seimbang.

Pemilihan makanan yang memiliki nutrisi seimbang adalah penting untuk memastikan Si Meowy anda kekal sihat, cegas dan gembira.

Selain daripada itu, kadar pemberian makanan adalah sangat penting seperti yang disarankan di pek pembungkusan makanan bagi mengelakkan masalah kembung perut dan keragaman perut akibat perubahan yang drastik.

Me-O Bekalkan Nutrisi Yang Seimbang Buat Si Meowy Anda!

Untuk pengetahuan anda, Me-O adalah jenama makanan kucing yang dipercayai ramai dan terkenal dalam kalangan pemilik kucing. Produk Me-O datang dalam variasi makanan kering, makanan basah dalam tin, makanan basah dalam pouch dan snek (treat).

Me-O dirumus khas menggunakan taurina, vitamin C, omega 3, omega 6, zat besi, kalsium, fosfor dan vitamin D. Formula makanan Me-O juga telah dikaji bagi membantu mengelakkan berlakunya Feline lower urinary tract disease (FLUTD) selain, rendah kandungan sodiumnya.

 

Feline lower urinary tract disease (FLUTD) adalah sejenis penyakit yang berlaku pada saluran dan pundi kencing. Bahaya tau! Nampak macam biasa, tapi masalah ini boleh buat kucing anda tak keruan dan bising ketika buang air kecil dan berlakunya pendarahan.

Berikut adalah kebaikan nutrisi lain yang terkandung dalam makanan kucing Me-O:

1) Taurina: Asid Amina yang sangat penting untuk memelihara fungsi mata dan meningkatkan kemampuan penglihatan

2) Vitamin C: Menambah baik sistem imunisasi tubuh Si Meowy dan membantu mengurangkan stress yang berpunca daripada kawasan persekitaran.

3) Omega 3, 6 dan zat besi: Melembutkan kulit dan bulu kucing.

4) Kalsium, fosfor dan vitamin D: Menguatkan gigi dan tulang

5) Sodium rendah: Membantu menurunkan risiko tekanan darah tinggi, penyakit ginjal dan sakit jantung.

5 Variasi Makanan Kering Untuk Si Meowy Anda, Pasti Dia Suka!

Jangan tak tahu makanan kering Me-O ada 5 variasi yang terdiri daripada Daging dan Sayuran, Ayam dan Sayuran, Seafood, Gourmet dan Makerel. Kesemua 5 variasi ini memang sedap dan sesuai diambil oleh semua jenis kucing. Tak kisahlah kucing kampung, kacukan atau kucing dari baka eksotik semuanya sesuai!

Ambil Gambar Bersama Si Meowy Anda Dan Menang Hamper Bernilai RM300!

Istimewa untuk anda semua, sekarang Me-O nak bagi hamper bernilai RM300 kepada anda. Team Me-O ada 500 set hamper untuk diberikan, caranya mudah saja. Anda cuma perlu ikut langkah-langkah di bawah:

1. Like Facebook Page MyMeoCat
2. Ambil gambar Si Meowy bersama mana-mana produk makanan kucing Me-O
3. Upload gambar tersebut dan isi butiran yang diperlukan di link di bawah

Bagi yang nak dapatkan makanan kucing Me-O, boleh dapatkan semua produk mereka di supermarket, minimarket, kedai haiwan peliharaan and PCM Online Store https://www.pcmonlineshop.com. Nak tahu lebih lanjut mengenai khasiat dan kelebihan pengambilan makanan kucing Me-O? Anda klik saja link di bawah.

Website: Me-O

Facebook: MyMeo Cat 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×